2777
2789
این در بیاد دوباره داستان میکنه.... کسی که خودش نخواد هربار بیاد لج میکنه بدتر از قبل  ببخش ر ...

میدونم عزیزم ولی چاره ای نداشتیم دیگه خیلی خشن شده بود همش دادو فریاد میکرد همه همسایه ها از دستش شاکی بودن.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همه چی ☹ اما الان ۲ ساله پاکه قصد ازدواج داره همش نگرانیم دوباره نره سمت مواد میگیم اگه قراره بر ...

عزیزم ببخشید اینو میگم ولی اگر اینطور که میگین بهه همه چی بوده خیلی احتمالش کم هست

شاید حتی چندسالی بزارن کنار ولی ممکنه با کوچیکترین اسیب یا مشکل تحملشونو از ست بدنو برن سمتش

بازم ببخشید نظرمو گفتم

تیارا هستم عزیزان مدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته  یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم  شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیم  سوال شخصی جواب نمیدم.
فعلن گفتن یک ماه که یه دوره میشه ملاقات ندارن به خاطر تهدیدایی که برامون میکنه رئیس کمپ گفته بهتره ن ...

ان شاءالله  خوب میشه به حق صاحب همین ماه هرکی که گرفتار این موادلعنتی شده امام حسین بهش نظرکنه

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
عزیزم ببخشید اینو میگم ولی اگر اینطور که میگین بهه همه چی بوده خیلی احتمالش کم هست شاید حتی چندسالی ...

خوب کردی گفتی

همه مث شما باشن

انقد مودب

خودم پرسیدم

مرسی عزیزم

ادم باید بدونه بهرحال واقعیت تلخه

مال ما از سر خوشی و محبت زیاد و کم محلی پدرم و دوست ناباب به این راه کشیده شد.البته اولین بارش تو سر ...

خدا به دادتون برسه انشالله

دلت پاکه معلومه برات دعا میکنم

تروخدا دعام کن

خوب کردی گفتی همه مث شما باشن انقد مودب خودم پرسیدم مرسی عزیزم ادم باید بدونه بهرحال واقعیت تلخ ...

ممنونم ازتون نظر لطفتونه  ایشالا هرچی خیره پیش بیاد و همه به راه راست هدایت شن

تیارا هستم عزیزان مدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته  یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم  شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیم  سوال شخصی جواب نمیدم.
خدا به دادتون برسه انشالله دلت پاکه معلومه برات دعا میکنم تروخدا دعام کن

شما لطف داری.مرسی عزیزم.بهترینارو از خدا برات ارزو دارم امیدوارم حاجت دلتو از امام حسین بگیری و همیشه شاد و سلامت باشی.