2821
2789
یکی از نزدیکانم داره متادون ترک میکنه کم کم.. یه ماه پیش اصلا نداشت بخوره بخدا 5 شبانه روز بیدار بود ...

ای بابا... ۵ روز خوبه...طرف ما ۲۰ روز نخوابید ... شبیه زامبی ها بود هذیون میگفت دیگه

اخرم بیهوش شد و تشنج کرد

دعا میکنم برات سلامت بمونی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چطور اینهمه سال متوجه نشدین چون طولانی مصرف کرده حداقل باید ۶ ماه بپونه تز الکی نمیگم تجربه داریم ...

قبلن اصلن معلوم نبود همیشه خوش تیپ سر حال بود اما این دو سال اخیر خیلی عوض شده بود مخصوصا ۹ ماه اخر دیگه کم مونده بود یه بلایی سر پدر مادرم بیاره خدا رحم کرد.متاسفانه خودش اصلن راضی به ترک نیست.ما به زور بردیمش.چند نفر فرستادیم به زور بردیمش

من تجربه داشتم دیدم ک گفتم ب ما چ .کسی رو بترسونیم 

متوجهم بعد که خوندم دیدم تجربه داشتی

اما هبچی تو دنیا بدتر از شیشه نیست

خدا اونروزو نیاره که ببینی...

واس همین گفتم

اهان بله هست تو کمپشون راهنما حدود ۱۰ نفر از کسانی که خودشون قبلن مصرف کننده بودن الان همونجا خدمت م ...

ان شاءالله  یه دلسوزراهنماش بشه شمابرید پیش راهنماش،ازش مشاوره بگیرید 

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
ب ۲ برای ترک استفاده میشه دوستان اشتباه دارن راهنمایی می کنن خودش اعتیاد نداره عوارضش از متادون ک ...

ممنون عزبزم

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

قبلن اصلن معلوم نبود همیشه خوش تیپ سر حال بود اما این دو سال اخیر خیلی عوض شده بود مخصوصا ۹ ماه اخر ...

این در بیاد دوباره داستان میکنه....

کسی که خودش نخواد هربار بیاد لج میکنه بدتر از قبل 

ببخش رک گفتم 

یکی از فامیلامون ب تریاک اعتیاد داشت یک سال ولی نه دراون حد که شدید باشه بعد الان خیلی وقته دیگه نمیکشه مطمنم

ولی خب شیشه و....نمیشه اصلا

تیارا هستم عزیزان مدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته  یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم  شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیم  سوال شخصی جواب نمیدم.
قرص اعتیاده خیلی بده از شیشه هم بدتره ادمو کم کم روانی میکنه 

قرص ب 2 یا بوپرنورفین چیست؟

این دارو، ماده مخدری نیمه صنعتی است که از تبائین مشتق شده که خود از آلکالوئید‌های خشخاش بدست می‌آید. در حقیقت این دارو نوعی مسکن قوی و ضد درد است و متاسفانه در بعضی مراکز ترک اعتیاد برای درمان اعتیاد از آن استفاده می‌شود.
قرص ب 2 یک آگونیست نسبی به حساب می‌آید، یعنی هرچند این دارو نوعی مخدر است و مصرف آن عوارض دیگر مخدرها مانند نشئگی و تنگی نفس را پی دارد ولی حداکثر تاثیر آن کمتر از مخدرهای مانند متادون و هروئین است.
در سال 2002، اداره دارو و غذای آمریکا، داروهای هیدروکلراید بوپرنورفین Subutex ، هیدروکلراید بوپرنورفین Suboxone به همراه نالوکسون هیدروکلراید را برای درمان وابستگی به مخدر را تایید کرد. این‌ها داروهای دارای بوپرنورفین که تایید نیز شدند هستند.
کاربرد اصلی این دارو هم مانند مانند متادون برای درمان اعتیاد به صورت سرپایی است. البته باید با دقت از این دارو استفاده کرد زیرا مانند بسیاری از داروهای جایگزین مواد مخدر می‌تواند موجب وابستگی شدید بیمار به این دارو شود.

ان شاءالله  یه دلسوزراهنماش بشه شمابرید پیش راهنماش،ازش مشاوره بگیرید

فعلن گفتن یک ماه که یه دوره میشه ملاقات ندارن به خاطر تهدیدایی که برامون میکنه رئیس کمپ گفته بهتره نبینینش تا به خودش بیاد

اره تریاک و شنیدم که ترک کردن اما مواد صنعتی و نه.... 

ایشون ب چی اعتیاد دارن

تیارا هستم عزیزان مدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته  یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم  شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیم  سوال شخصی جواب نمیدم.