2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادرشوهرم بعد چهارسال ترک کرد والان سه ساله پاکه و مجرد اما داییم ده سال اعتیاد داشت زندگیشون خراب شده بود هرچی داشتن میفروخت وهمه غصشو میخوردن اما الان ٥.٦ساله ترک کرده و ماشالله ازاین رو ب اون رو شده

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
برادرشوهرم بعد چهارسال ترک کرد والان سه ساله پاکه و مجرد اما داییم ده سال اعتیاد داشت زندگیشون خراب ...

ادم میمونه ... خیلی نازنین و دوست داشتنی هستن

اما چون یبار اشتباه کردن ادم هنیشه میترسه

نه اصلا وجود نداره  

چراوجودنداره برادرم ۱۵سال ترک کرده سیگار هم نمی کشه قربون خدابرم کمکش کرد الان هم کوهنورد هم رزمی کار 

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
ادم میمونه ... خیلی نازنین و دوست داشتنی هستن اما چون یبار اشتباه کردن ادم هنیشه میترسه

بستگی ب خودش دارع اگه خودش ازته دل بخواد زندگیشو اطرافیانشو دوست داشتع باشع خودشو دوست داشته باشه دیگه اشتباه نمیکنه هستن ادمایی که ترک کردن اما بازم رفتن سراغش

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
اره یجور مورفین و هرویین هست چطور

عزیزم اگرواقعا خودش بخواد واراده کنه چراکه نه حتما میشه

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

برادرم ۱۵ سالی میشه که اعتیاد داشته ما نمیدونستیم ۲سال پیش فهمیدیم همش انکار میکرد به زور فرستادیمش کمپ الان کمپه ۱ماه نشده.یکی دوبار زنگ زده دادو بیداد که بیایید منو دربیارید ازینجا

اره یجور مورفین و هرویین هست چطور

میشه کمی توضیح بدی واسم؟

احساس میکنم شوهرم مصرف میکنه

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز