2789
میشه کمی توضیح بدی واسم؟ احساس میکنم شوهرم مصرف میکنه

ب۲ یه قرص هست که از فراورده های مورفین و هرویینه

معمولا به عنوان قرص دتا یا قرص هندی هم میفروشن

برای ترک هرویین و مورفین تجویز میشه

اما خودش اعتیاداوره

نئشه میکنه

خیلی سنگین نیست

قابل ترکه

اما ترکش درد داره 

شوهرت اگه یهو عرق میکنه

تو خواب پاهاش یا بدنش یهو میپره

احتمالا مصرف میکنه

وقتی استفاده کنی مهربونی و از ساعتش بگذره پرخاشگر

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای نه الان درش نیارید بیاد بیرون همونه 😪😪 خدا کمک کنه صبر بده به همه خانواده های درگیر

متاسفانه همه جور مواد مصرف میکرده ازش تست گرفتن تو کمپ اونا بهمون گفتن.گل و تریاک حشیش وشیشه و قرص و همه چی.نه درنمیاریم کمه کمش تا عید میزارم بمونه.خیلی پدر مادرمو اذیت کرده خیلی

میشه توضیح بدی؟چجوری پیدا کنم؟اصلا متوجه نشدم.

عزیزم اینایی که میرن کمپ افرادی هستن که ازترکشون مدت زیادی گذشته به عنوان راهنما انتخاب میشن فردی روکه درحال ترک آموزش میدن چطوررفتارکنن کلاسهای مشاوره داره که خانواده حتما باید شرکت کنه   

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
ب۲ یه قرص هست که از فراورده های مورفین و هرویینه معمولا به عنوان قرص دتا یا قرص هندی هم میفروشن بر ...

ممنون عزیزم که توضیح دادی

حواسموجمع کنم کوببینم چطوزه 

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

خداروشکر که سالمع خداروشکر که شما از نگرانی درومدین

عزیزم درست میشه توکل کنید به خدا مطمئن باشید خدا دستش و میگیره 

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
کارتون خواب🙂ما هم جدا زندگی میکنیم

عزیزم خیلی سخته خداخودش کمک کنه

متاسفانه همه جور مواد مصرف میکرده ازش تست گرفتن تو کمپ اونا بهمون گفتن.گل و تریاک حشیش وشیشه و قرص و ...

چطور اینهمه سال متوجه نشدین

چون طولانی مصرف کرده حداقل باید ۶ ماه بپونه

تز الکی نمیگم

تجربه داریم مام 

ایشالا خدا صبر بده 

عزیزم اینایی که میرن کمپ افرادی هستن که ازترکشون مدت زیادی گذشته به عنوان راهنما انتخاب میشن فردی رو ...

اهان بله هست تو کمپشون راهنما حدود ۱۰ نفر از کسانی که خودشون قبلن مصرف کننده بودن الان همونجا خدمت میکنن.