راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
همه چی ☹ اما الان ۲ ساله پاکه قصد ازدواج داره همش نگرانیم دوباره نره سمت مواد میگیم اگه قراره بر ...
عزیزم ببخشید اینو میگم ولی اگر اینطور که میگین بهه همه چی بوده خیلی احتمالش کم هست
شاید حتی چندسالی بزارن کنار ولی ممکنه با کوچیکترین اسیب یا مشکل تحملشونو از ست بدنو برن سمتش
بازم ببخشید نظرمو گفتم
تیارا هستم عزیزانمدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیمسوال شخصی جواب نمیدم.
فعلن گفتن یک ماه که یه دوره میشه ملاقات ندارن به خاطر تهدیدایی که برامون میکنه رئیس کمپ گفته بهتره ن ...
ان شاءالله خوب میشه به حق صاحب همین ماه هرکی که گرفتار این موادلعنتی شده امام حسین بهش نظرکنه
مردِ کوچکم روزی تکیه گاه امنی برای یک زن میشوی شانه هایت پناهگاه میشوند ودستانت امنیت بخش دستانی دیگر ومن آن روز مث امروز و همیشه به داشتنت افتخار میکنمو دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
خوب کردی گفتی همه مث شما باشن انقد مودب خودم پرسیدم مرسی عزیزم ادم باید بدونه بهرحال واقعیت تلخ ...
ممنونم ازتون نظر لطفتونه ایشالا هرچی خیره پیش بیاد و همه به راه راست هدایت شن
تیارا هستم عزیزانمدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیمسوال شخصی جواب نمیدم.