بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زندگیه که سخته نه مردن با شرایط سخت بتونیم دووم بیاریم و خودمونو نکشیم مَردیم وگرنه همه تو زندگیا ...
ببین قبول دارم زندگی سخته
ولی مرگ سخت تررره
شما بقول دوستمون برو برای ۵ دقیقه دستتونو بزارید زیر آب جوش !!!
جون آدم براش خیلی عزیزه
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
خب مشکلش چیه اصلا منطق من اینه خدای منم اینه مگه میشه انقد راحت بشینیم بگیم خدا کسایی رو که خودگش ...
من کاری ب منطق شما ندارم با احترامم جوابتونو دادم گفتم اون داعشیه هم میگه منطق من اینه اگه هرکس بر اساس فکر و منطق خودش بره جلو ک سنگ رو سنگ بند نمیشع اون یکی میگه منطق من اینه و خدای منم این کلا قانون بر اساس منطقی ک به همه نظر ها بخوره تصویب و شکل میگیره پس اونی ک پول نداره میره دزدی میگع منطق من اینه ک پول نداشتم برم بدزدم به کسی هم مربوط نیست ما منطقمون بر اساس قرانه و کلام پیامبرمون و سخنان مولامون 🙏🏻🌹🙋🏻♂️یا حق در پناه خدای خودت هرکه خود داندو خدای دلش امضامو بخون🙋🏻♂️🙋🏻♂️🌹🙏🏻
کاربر آقام🙋🏻♂️🤷♂️🙏🌹🤦♂️🥀🥀🥀...انسانها همه چیز رو همینطور حاضر و آماده از مغازه ها میخرن و چون مغازه ای نیست ک دوست بفروشد انسانها مانده اند بی دوست روباه به شازده کوچولو گفت تو اگر میخواهی من دوستت باشم مرا اهلی کن شازده کوچولو گفت اهلی کردن یعنی چه روباه گفت یعنی ایجاد علاقه کردن
ببین قبول دارم زندگی سخته ولی مرگ سخت تررره شما بقول دوستمون برو برای ۵ دقیقه دس ...
دستت لحظه ای نیست بزاری زیر ابجوش تا دوماه باید هی پانسمانش کنی مرگ ی لحظه هست پنج دقیقه تموم راحت 🤷♂️
کاربر آقام🙋🏻♂️🤷♂️🙏🌹🤦♂️🥀🥀🥀...انسانها همه چیز رو همینطور حاضر و آماده از مغازه ها میخرن و چون مغازه ای نیست ک دوست بفروشد انسانها مانده اند بی دوست روباه به شازده کوچولو گفت تو اگر میخواهی من دوستت باشم مرا اهلی کن شازده کوچولو گفت اهلی کردن یعنی چه روباه گفت یعنی ایجاد علاقه کردن
منم دوستم که همکلاسی و همسایه هم بودیم با مامانش دعواش شد،قرص برنج خورد خودکشی کرد،اللهم صلی علی محمد و آلهی محمد،وعجل فرجهم
من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم