اگه قانون جذب باور داری بیا این گروه با چند تا از دخترا داریم تمرینات جذب عشق انجام میدیم @jazbbbb2 ...
نمیاره ک لینک بده
خدا جونم😍شکرت برا همه چی😍😍😍😍😍😍😍😻😻😻😻😻خدایا مرسی هوامو داری....چه قد خوشحالم که در تاریخ ۹/۹/۹۹ منو به ارزوم رسوندی خدای عزیزو مهربون من ...مرسی که دستمو میگیری و کمکم میکنی همیشع...من خیلی خوش شانسم تو زندگیم خدا.از امروز ب بعد میخای همه چی بهم بدی😍😍😍الهی من قوربونت بشم...
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
زنداداشت خودم ۲۰ نشده بودن عروسی کردن😂😂😂منتها از اونجایی ک خواهر شوهر هیولایی نیستم خوشم نمیاد از اینکارا ک پسره رو خرکنم هم سرویس مدرسه ام میشدن هم برام سر تا پا لباس بخرن
ن ب سیاست نیس ب خدا شانسه ..مگ چادری شی بری مساجد هی
اونوخ از این هدب الهیا گیرت میفتن که با ی مانتو بری بیرون بترسی یکی ببینتت بنظر من ب سیاسته شانسم توش موثره ولی اینکه بیشتر با سیاست طرفو سمت خودشون میکشن من تا دلت بخواد از این آدما دور و برم زیاد دارم منتها نمیدونم چرا نمیتونم که مثل اونا باشم
خدا جونم😍شکرت برا همه چی😍😍😍😍😍😍😍😻😻😻😻😻خدایا مرسی هوامو داری....چه قد خوشحالم که در تاریخ ۹/۹/۹۹ منو به ارزوم رسوندی خدای عزیزو مهربون من ...مرسی که دستمو میگیری و کمکم میکنی همیشع...من خیلی خوش شانسم تو زندگیم خدا.از امروز ب بعد میخای همه چی بهم بدی😍😍😍الهی من قوربونت بشم...
اونوخ از این هدب الهیا گیرت میفتن که با ی مانتو بری بیرون بترسی یکی ببینتت بنظر من ب سیاسته شانسم تو ...
دگ کلا ازدواج کم شد
زیبایی؟ خوبه یعنی🤔 اونجورا آخرش خوب نمیشه بعد اون خوبا دوباره برمیگردن مجردی یعنی احتمال داره مام ...
اینا کار خودشونو بلدن خواهره من یکسره ام مثل این ندید بدیدا عکس از لازانیا و پیتزا و برج میلاد و مسافرتش استوری میزاره اصلا زندگیش از این رو شده ب اون رو
ن از لحاظ جهاز و اینا میگم الان یکی بیاد خواستگاری من واقعا هیچیم حاضر نیس اونوخ دختر پنج سال کوچیکتر از من شش ماه نامزد میمونه و تو همون شش ماه کل وسایلشو میخرن ب عشقشم میرسه و میره سر زندگیش