2789
اینا کار خودشونو بلدن خواهره من یکسره ام مثل این ندید بدیدا عکس از لازانیا و پیتزا و برج میلاد و مسا ...

خوشبحالش😭😭😭😭😭😭😭😭😭

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

شما خوندید؟چی جوریه؟

والا من توی یه تاپیک چن روز پیش دیدم یه خانمی خونده بود قسم میخورد تا چهل روز نشده بود ازدواج کرد شما هم بخوان چهل روز بخوان و زمانی که پریود هستی نباید بخوانی اون خانمه میگفت ضرر نمیکنه انشالله خوشبخت شی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ن از لحاظ جهاز و اینا میگم الان یکی بیاد خواستگاری من واقعا هیچیم حاضر نیس اونوخ دختر پنج سال کوچیکت ...

من خ وخته خاستگار نداشم والا 

خدا جونم😍شکرت برا همه چی😍😍😍😍😍😍😍😻😻😻😻😻خدایا مرسی هوامو داری....چه قد خوشحالم که در تاریخ ۹/۹/۹۹ منو به ارزوم رسوندی خدای عزیزو مهربون من ...‌مرسی که دستمو میگیری و کمکم میکنی همیشع...من خیلی خوش شانسم تو زندگیم خدا.از امروز ب بعد میخای همه چی بهم بدی😍😍😍الهی من قوربونت بشم...
والا من توی یه تاپیک چن روز پیش دیدم یه خانمی خونده بود قسم میخورد تا چهل روز نشده بود ازدواج کرد شم ...

ن تو پری ام میخونن فقط دس ب ایه نبره

خدا جونم😍شکرت برا همه چی😍😍😍😍😍😍😍😻😻😻😻😻خدایا مرسی هوامو داری....چه قد خوشحالم که در تاریخ ۹/۹/۹۹ منو به ارزوم رسوندی خدای عزیزو مهربون من ...‌مرسی که دستمو میگیری و کمکم میکنی همیشع...من خیلی خوش شانسم تو زندگیم خدا.از امروز ب بعد میخای همه چی بهم بدی😍😍😍الهی من قوربونت بشم...
خوشبحالش😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اره دقیقا من همش میگم کجام کجه تازه هیچ کاریم بلد نبود ن آشپزی ن کارخونه تو خونه ام دست ب سیاه و سفید نمیزد میخورد و می خوابید منتها نمیدونم چرا شانس برعکسه دست و پا چلفتیا شانسشون بهتره

من از پنجم ابتدایی تا پارسال ک دیگ دانشگاه رفتم و سرگرم شدم خواستگار داشتم 

خوش ب حالت پس .احتمالا خوشگل تری

خوش ب حالت پس .احتمالا خوشگل تری

بعید میدونم ب خوشگلی باشه آخه چ فایده اون زمان ک بچه بودم بعدشم مامانم گف نه و نزاشت کسی رسمی با خانوادش بیاد تا پارسال ک یکی اومد همو دوست داشتیم ولی خب اینقد درگیری وسطمون شد حتی شب مهمونیم قرار گزاشتیم واسه عقد و اینا ولی یهو همه چی بهم ریخت بعدشم رفتم دانشگاه طرف هی گیر بود ک نباید بری و دیدم دانشگام واجب تره چون جلوی پیشرفتمو داشت میگرف قیدشو زدم امسالم ک کرونا و این بساطا زیادم بیرون نمیرم ک دیده بشم 

اره دقیقا من همش میگم کجام کجه تازه هیچ کاریم بلد نبود ن آشپزی ن کارخونه تو خونه ام دست ب سیاه و سفی ...

😂😂😂😂 واقعا ؟؟ منم دس به سیاه و سفید نمیزنم یعنی امیدوار باشم؟😃😃وااای😂😂😂😂😂🤣

😂😂😂😂 واقعا ؟؟ منم دس به سیاه و سفید نمیزنم یعنی امیدوار باشم؟😃😃وااای😂😂😂😂😂🤣

حالیت ک هست دست و پاچلفتیم نیستی اون هیچی نمیفهمید اصلا هیچکس باور نمیکرد بتونه شوهرداری کنه منم موندم توش 

حالیت ک هست دست و پاچلفتیم نیستی اون هیچی نمیفهمید اصلا هیچکس باور نمیکرد بتونه شوهرداری کنه منم مون ...

😂😂 اصن دختره الگویه من شد

😂😂😂😂دختره ۱۷ ساله الگوی منم شد والا اینا خاصن ماها خارداریم 

آره واقعا خار داریم اونم خاااااارااا خارررر😔😭😥