2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زنداداشت خودم ۲۰ نشده بودن عروسی کردن😂😂😂منتها از اونجایی ک خواهر شوهر هیولایی نیستم خوشم نمیاد از ...

مگه معامله س؟ مگه خرید و فروشه؟ یکی یکیو خر کنه خودشو بندازه بهش؟ مگه دختر یه کالای خرابه که کسی نمیخادش که خودشو بندازه به یکی و برنده بشه؟  چرا همچین دیدی داری به ازدواج، ازدواج درست بین دوتا آدمه که مناسب هم هستن و میخان با هم باشن، قرار نیس دختر خودشو بندازه به پسره! شاید تو سن پایین درگیر حرفای عامه مردم و جو حاکم همچین دیدی داشته باشی ولی همه ازدواج ها قطعا این نیست، خصوصا ازدواج های درست اصلا این طور نیست

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
مگه معامله س؟ مگه خرید و فروشه؟ یکی یکیو خر کنه خودشو بندازه بهش؟ مگه دختر یه کالای خرابه که کسی نمی ...

ازدواج های درست اصلا این مدلی نیست ولی مسلما اوناییی ک رفیق میشن و از پسر توقع خرید سر تا پا دارن و حتی از پسر از خرید لباس و تا سرویس مدرسه شون چیزی کم نمیزارن و خیلی چیزای دیگ یعنی پسره رو یه جوری سمت خودش کشیده ک بیشتر پول اولویتش بوده و  اینجور دختری ک بخواد تو رفاقت همه جوره از پسر پول بکشه ابرو و عزت خودشو تو دوستی با پسر معامله کرده و خرید و فروش کرده منم نگفتم همه ی ازدواجا قطعا همینه ولی از ایناییم ک از پسره کشیدن و همه جوره خوش بودن طلاقی ندیدم چون از این آدما دور و بر و همسایه ها و ... زیاده و امثال ماهایی ک نمایان این و اون نیستیم و سر سنگینیم طرف میاد خواستگاری میگه من اینقدر مهریه میدم میخوای بخواه نمیخوای پاشیم بریم این توهین ب خانواده ی دختره ک بگه یا همین ک گفتم یا پاشیم بریم شما از خیلی زاویه های دیگه ب حرف من نگاه کن و بعد جبهه بگیر

مگه معامله س؟ مگه خرید و فروشه؟ یکی یکیو خر کنه خودشو بندازه بهش؟ مگه دختر یه کالای خرابه که کسی نمی ...

در ضمن منم نگفتم ک میخوام خودمو خرید و فروش کنم به بقیه ازدواجام کاری ندارم من فک و فامیلا و دور و وریای خودمو گفتم حالا اینکه حالا شما چرا ب خودت گرفتی و ربطشو ب خودت نمیتونم ک بفهمم منم همچین آدمی نیستم ک از پسر توقع داشته باشم همه جوره تو دوستی پول بده دوستم نمیشم ک بخوام همچین کارایی رو انجام بدم ولی اونا ک سیاست دارن مسلما زندگیشون با ماها متفاوته