2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

زنداداشت خودم ۲۰ نشده بودن عروسی کردن😂😂😂منتها از اونجایی ک خواهر شوهر هیولایی نیستم خوشم نمیاد از ...

مگه معامله س؟ مگه خرید و فروشه؟ یکی یکیو خر کنه خودشو بندازه بهش؟ مگه دختر یه کالای خرابه که کسی نمیخادش که خودشو بندازه به یکی و برنده بشه؟  چرا همچین دیدی داری به ازدواج، ازدواج درست بین دوتا آدمه که مناسب هم هستن و میخان با هم باشن، قرار نیس دختر خودشو بندازه به پسره! شاید تو سن پایین درگیر حرفای عامه مردم و جو حاکم همچین دیدی داشته باشی ولی همه ازدواج ها قطعا این نیست، خصوصا ازدواج های درست اصلا این طور نیست

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
مگه معامله س؟ مگه خرید و فروشه؟ یکی یکیو خر کنه خودشو بندازه بهش؟ مگه دختر یه کالای خرابه که کسی نمی ...

ازدواج های درست اصلا این مدلی نیست ولی مسلما اوناییی ک رفیق میشن و از پسر توقع خرید سر تا پا دارن و حتی از پسر از خرید لباس و تا سرویس مدرسه شون چیزی کم نمیزارن و خیلی چیزای دیگ یعنی پسره رو یه جوری سمت خودش کشیده ک بیشتر پول اولویتش بوده و  اینجور دختری ک بخواد تو رفاقت همه جوره از پسر پول بکشه ابرو و عزت خودشو تو دوستی با پسر معامله کرده و خرید و فروش کرده منم نگفتم همه ی ازدواجا قطعا همینه ولی از ایناییم ک از پسره کشیدن و همه جوره خوش بودن طلاقی ندیدم چون از این آدما دور و بر و همسایه ها و ... زیاده و امثال ماهایی ک نمایان این و اون نیستیم و سر سنگینیم طرف میاد خواستگاری میگه من اینقدر مهریه میدم میخوای بخواه نمیخوای پاشیم بریم این توهین ب خانواده ی دختره ک بگه یا همین ک گفتم یا پاشیم بریم شما از خیلی زاویه های دیگه ب حرف من نگاه کن و بعد جبهه بگیر

مگه معامله س؟ مگه خرید و فروشه؟ یکی یکیو خر کنه خودشو بندازه بهش؟ مگه دختر یه کالای خرابه که کسی نمی ...

در ضمن منم نگفتم ک میخوام خودمو خرید و فروش کنم به بقیه ازدواجام کاری ندارم من فک و فامیلا و دور و وریای خودمو گفتم حالا اینکه حالا شما چرا ب خودت گرفتی و ربطشو ب خودت نمیتونم ک بفهمم منم همچین آدمی نیستم ک از پسر توقع داشته باشم همه جوره تو دوستی پول بده دوستم نمیشم ک بخوام همچین کارایی رو انجام بدم ولی اونا ک سیاست دارن مسلما زندگیشون با ماها متفاوته 

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز