2789
اگه قانون جذب باور داری بیا این گروه با چند تا از دخترا داریم تمرینات جذب عشق انجام میدیم @jazbbbb2 ...

نمیاره ک لینک بده 

خدا جونم😍شکرت برا همه چی😍😍😍😍😍😍😍😻😻😻😻😻خدایا مرسی هوامو داری....چه قد خوشحالم که در تاریخ ۹/۹/۹۹ منو به ارزوم رسوندی خدای عزیزو مهربون من ...‌مرسی که دستمو میگیری و کمکم میکنی همیشع...من خیلی خوش شانسم تو زندگیم خدا.از امروز ب بعد میخای همه چی بهم بدی😍😍😍الهی من قوربونت بشم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عجب! 

زنداداشت خودم ۲۰ نشده بودن عروسی کردن😂😂😂منتها از اونجایی ک خواهر شوهر هیولایی نیستم خوشم نمیاد از اینکارا ک پسره رو خرکنم هم سرویس مدرسه ام میشدن هم برام سر تا پا لباس بخرن 

ن ب سیاست نیس ب خدا شانسه ..مگ چادری شی بری مساجد هی

اونوخ از این هدب الهیا گیرت میفتن که با ی مانتو بری بیرون بترسی یکی ببینتت بنظر من ب سیاسته شانسم توش موثره ولی اینکه بیشتر با سیاست طرفو سمت خودشون میکشن من تا دلت بخواد از این آدما دور و برم زیاد دارم منتها نمیدونم چرا نمیتونم که مثل اونا باشم 

jazbbbb235@

خدا جونم😍شکرت برا همه چی😍😍😍😍😍😍😍😻😻😻😻😻خدایا مرسی هوامو داری....چه قد خوشحالم که در تاریخ ۹/۹/۹۹ منو به ارزوم رسوندی خدای عزیزو مهربون من ...‌مرسی که دستمو میگیری و کمکم میکنی همیشع...من خیلی خوش شانسم تو زندگیم خدا.از امروز ب بعد میخای همه چی بهم بدی😍😍😍الهی من قوربونت بشم...
اونوخ از این هدب الهیا گیرت میفتن که با ی مانتو بری بیرون بترسی یکی ببینتت بنظر من ب سیاسته شانسم تو ...

دگ کلا ازدواج کم شد

آدمی رو سراغ دارم ۱۷ سالشه سه ماهه عروسی کرده با طرف دوسال دوست بود از وقتیم ک نامزد شد یکسال نامزد ...

زیبایی؟ خوبه یعنی🤔

اونجورا آخرش خوب نمیشه بعد اون خوبا دوباره برمیگردن مجردی یعنی احتمال داره مام گیر بیاریم🤭😦☹

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

ازدواج واسه پولداراس 

پولدارام عشق با دوس دخترن ساده ایدا خخ

زیبایی؟ خوبه یعنی🤔 اونجورا آخرش خوب نمیشه بعد اون خوبا دوباره برمیگردن مجردی یعنی احتمال داره مام ...

اینا کار خودشونو بلدن خواهره من یکسره ام مثل این ندید بدیدا عکس از لازانیا و پیتزا و برج میلاد و مسافرتش استوری میزاره اصلا زندگیش از این رو شده ب اون رو

پولدارام عشق با دوس دخترن ساده ایدا خخ

ن از لحاظ جهاز و اینا میگم الان یکی بیاد خواستگاری من واقعا هیچیم حاضر نیس اونوخ دختر پنج سال کوچیکتر از من شش ماه نامزد میمونه و تو همون شش ماه کل وسایلشو میخرن ب عشقشم میرسه و میره سر زندگیش