به نظرم رو قضیه فاکوس نکن وکلا سخت نگیر اگر کسی میادخواستگاریتون که ادم خوبیه سخت نگیرید زندگی انقدر ایده ال گرا نباشید بخدا به ضرر خودتونه زندگی بدون طلا و عروسی انچنانی وماشینمشروع میشه
ادمایی ک سیاست دارن از همون ۱۶ ۱۷ سالگی خوبا رو خر میکنن میان میگیرنشون بعد ما باید اینجا بشینیم دست ...
ن ب سیاست نیس ب خدا شانسه ..مگ چادری شی بری مساجد هی
خدا جونم😍شکرت برا همه چی😍😍😍😍😍😍😍😻😻😻😻😻خدایا مرسی هوامو داری....چه قد خوشحالم که در تاریخ ۹/۹/۹۹ منو به ارزوم رسوندی خدای عزیزو مهربون من ...مرسی که دستمو میگیری و کمکم میکنی همیشع...من خیلی خوش شانسم تو زندگیم خدا.از امروز ب بعد میخای همه چی بهم بدی😍😍😍الهی من قوربونت بشم...
شاید توام مثه من چله افتادی منم ۴ سال با یکی دوست بودم نمیومد خاستگاری چلمو یه خانومه وا کرد دو هفته ...
چله چطو وا مکنن دگ
خدا جونم😍شکرت برا همه چی😍😍😍😍😍😍😍😻😻😻😻😻خدایا مرسی هوامو داری....چه قد خوشحالم که در تاریخ ۹/۹/۹۹ منو به ارزوم رسوندی خدای عزیزو مهربون من ...مرسی که دستمو میگیری و کمکم میکنی همیشع...من خیلی خوش شانسم تو زندگیم خدا.از امروز ب بعد میخای همه چی بهم بدی😍😍😍الهی من قوربونت بشم...
عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁