2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوستم برا ازدواجش خوند حاجت گرفت 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
چه خوب

اره 

منم یبار خوندم حاجت گرفتم خیلی عالیه 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕

من به لطف خدا ومتوصل شدن به خدای پاک  باچله یاسین معجزه دیدم 

با چله طه به ازدواج کردم 

باهرشب خوندن سوره واقعه  رزق وروزی وبرکت اومد تو خونم

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
من به لطف خدا ومتوصل شدن به خدای پاک  باچله یاسین معجزه دیدم  با چله طه به ازدواج کردم&nb ...

خوش بحالت عزیزم 

منکه چله طه رو خوندم برا ازدواجم نتیجه ندیدم 😔

من به لطف خدا ومتوصل شدن به خدای پاک  باچله یاسین معجزه دیدم  با چله طه به ازدواج کردم&nb ...

سوره واقعه رو چه زمانی از شب میخونن واسه روزی ؟

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...