2777
2789
عنوان

کیا با نماز کن فیکون حضرت ابوالفضل حاجت گرفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 31926 بازدید | 67 پست
ببینم وقتش یا روزش فرقی نمیکنه کی بخونی؟

نه گلم فرقی نداره هروقت تونستی بخون

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
خوش بحالت عزیزم  منکه چله طه رو خوندم برا ازدواجم نتیجه ندیدم 😔

گلم متوصل به خدا شدی وهربار باوضو خوندی گلم  و بعد ازنماز مثلا نماز ظهر یا صبح یا عشا یا...  خوندی  

ومن پری میشم نمیخونم  ادامشو میزارم بعدش

من با این روش خداروشکر نتیجه دیدم

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه گلم فرقی نداره هروقت تونستی بخون

چون یه خانمی گفتن بین نماز مغرب و عشا

چله هست یا نه فرقی نداره چندشب بخونی؟پریودم باشی میشه بخونی ؟

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...

خیلی طولانی و سخته ؟ شرایطی داره؟

نه عزیزم خیلی اسونه زمان زیادی هم نمیبره 

شرایطش هموناس که تو نت نوشته 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
گلم متوصل به خدا شدی وهربار باوضو خوندی گلم  و بعد ازنماز مثلا نماز ظهر یا صبح یا عشا یا... &nb ...

از خدا خواستم به حرمت سوره طه بختمو باز کنه 

نه بعد از نماز نخوندم با وضو هم نخوندم پری شدم میخوندمش 

از خدا خواستم به حرمت سوره طه بختمو باز کنه  نه بعد از نماز نخوندم با وضو هم نخوندم پری شدم می ...

این بار انجام بده خواهر 

متوصل به خدا شو باوضو همرو بخون بعد ازنماز پری شدی هم نخون ادامشو بزاربعدش خواهر 

وحاجتو ازخدا بخواه 

تازه محرم هم نزدیکه خدا زودتر انشالله جوابتو میده  دوباره شروع کن خواهرم انشالله حاجت رواشی ودعا کن مدام وازخدا بخواه

عزیزم باید نماز خون باشی سوره واقعه رو بخونی برای افزایش روزی؟

گلم نباشی هم میشه  باوضو مهمه

اما اگ باشی  خیلی سریع جوابشو میبینی درحدی ک انسان هنگ میکنه 

سعی کن خواهرم نمازمغربو حتما بخونی  وبعدش سوره واقعه رو بخونی سریع جواب میده اگ خدا بخواد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز