2777
2789
عنوان

کیا با نماز کن فیکون حضرت ابوالفضل حاجت گرفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 31926 بازدید | 67 پست
گلم نباشی هم میشه  باوضو مهمه اما اگ باشی  خیلی سریع جوابشو میبینی درحدی ک انسان هنگ میک ...

بلد نیستم نماز خوندن 

ممنونم ♥️♥️♥️♥️

درخواست ندید الکی قبول نمیکنم. کاربرای آقا که اصلا درخواست ندن گزارش میزنم😒😒😒😒😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم نباشی هم میشه  باوضو مهمه اما اگ باشی  خیلی سریع جوابشو میبینی درحدی ک انسان هنگ میک ...

پریود شدیم نخونیم تا وقتی پاک شدیم ادامه بدیم ؟

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...

بلد نیستم نماز خوندن  ممنونم ♥️♥️♥️♥️

کاری نداره گلم یاد گرفتن

خب اشکالی نداره حداقل خواهرم وضو بگیرید بعد ازنماز مغرب بخونید 

واسم دعاکن گلم دلت پاکه

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
عزیزم میشه لطف کنید بگید نماز چطوری هست؟ سرچ میکنم چند مدل مختلف میاد...

سه تا نماز دو رکعتی هدیه به حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام نذر میکنین

طریقه خواندن نماز حضرت ابوالفضل (علیه السلام)

در هر رکعت بعد از حمد و توحید صد مرتبه یا حیُّ یاقیُّوم بعدازسلام نماز تسبیحات حضرت زهرا علیه السلام بعد از تسبیحات صد مرتبه صلوات میفرستین هدیه به حضرت ابوالفضل العباس 

بعد با اشاره انگشت سبابه دست راست به جانب قبله کرده و صد مرتبه میگویی السلام علیک یا ابوالفضل عباس علیه السلام 

بعد از آن سر به سجده گذاشته دو دست از سر بالا امده و۲۵ مرتبه می‌گویی الهی به دو دست بریده ابوالفضل العباس بعد حاجت خود را از آقا حضرت ابو الفضل بخواهید.

سه نماز نذر آقا کرده دو تا از نماز‌ها را ادا کرده و یکی از نماز‌ها را گرو نگه میداریم بعد از اجابت حاجت ادا می‌کنیم. 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
این بار انجام بده خواهر  متوصل به خدا شو باوضو همرو بخون بعد ازنماز پری شدی هم نخون ادامشو بزا ...

باشه عزیزم ممنون از توضیحت خیر ببینی🌹🌹🌹🌹

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
دو مدله کدومو خوند

توضیح دادم گلم 

نه حتما اما مگه میشه کسی که ب سوره واقعه و خدایی که واقعه  رو فرستاده عقیده داشته باشه ولی نماز ...

بله من بلد نیستم فقط نماز صبح بلدم

درخواست ندید الکی قبول نمیکنم. کاربرای آقا که اصلا درخواست ندن گزارش میزنم😒😒😒😒😒

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز