2777
2789
عنوان

کیا با نماز کن فیکون حضرت ابوالفضل حاجت گرفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 31926 بازدید | 67 پست
من نگفتم گلم  چه حاجتی میخواهید گلم من کتابم داره بیشتر اذکارو خواستید بگید واستون در بیارم

ببخشید واسه باطل کردن طلسم دفنی هم ذکری هست تو کتابتون؟ خیلی ممنونم

ببخشید واسه باطل کردن طلسم دفنی هم ذکری هست تو کتابتون؟ خیلی ممنونم

بهترین  ۴قل وایه الکرسی رو باوضو بخون گلم فوت کن رو خودت وخانه ات گلم  هرجور طلسمی باشه به لطف خدا ازبین میره

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید امکانش هست لطف کنید از کتابتون نگاه کنید برای دیسک شدید کمر در حدی همه دکترا گفتن باید عمل کن ...

کمر

۱  )      آیه ۳۵سوره نور و۲۸۴سوره بقره راباوضو این آیه هارا نوشته ودرموم تعویذ کنید وبه کمر ببندید 

یا

۲  )سوره الطارق یاسوره همزه باوضو

را روزانه ۱۱یا۲۱بار برروغن منداب یاروغن گنه گنه یاروغن بونه یاروغن کنجد بخوانید وروغن را به کمر جای درد ماساژ دهید باوضو ومتوصل به خدا شوید 

انشالله به لطف خدا شفا میابد 

کمر    ۱  )      آیه ۳۵سوره نور و۲۸۴سوره بقره راباوضو این آیه هارا نو ...

عزیزم، خیلییییییی ممنونم، خیلییی لطف کردید، ببخشید به زحمت افتادید،خدا خیرتون بده🙏🙏🙏

خیلی ممنون، چند بار باید بخونم؟

هرشب تا ۴۰ روز یا 

۴قل وایه الکرسی را ب اب باوضو بخوانید وآب را بنوشد یابه گردن خود تعویذ کرد انشالله خلاص میشود

عزیزم، خیلییییییی ممنونم، خیلییی لطف کردید، ببخشید به زحمت افتادید،خدا خیرتون بده🙏🙏🙏

خواهش میکنم خواهرم التماس دعا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز