2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21355 بازدید | 3223 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مصرع امروز " تو را من زهر شیرین خوانم ای عشق که می گیری تو جانم را به نم نم نه حرف از شرع میدانی ...

آسمانم انتهایش قلب توست

مهربان این آسمان از آن توست

آسمانم هدیه ای از سوی من

تا بدانی قلب من هم یاد توست

سلام بانو جان عصرتون بخیر، مبارک باشه عکس پروفایلتون......آفرین بسیار زیبا سرودین ❤️❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام پروف منم به همچنین    

مبارک باشه نازنینم ☘️❤️🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

هم راز مجانین و هم آواز لیالی

دیروز از آن کوچه گذشتم به چه حالی

آهوبره و هوبره سرمشق گرفتند

در شکل خرامیدن از آن چشم مثالی

از رنگ و لعاب تن تو بیدگلی ها

این نقش، نگارند به اسلیمی قالی

هر سال مرا با تو به یک لحظه گذشته‌ست

هر لحظه گذشته‌ست مرا بی تو به سالی

کاشا دلم اندازه دریای تو جا داشت

جا دارد اگر بشکند این ظرف سفالی

بر مشعل بی روغن ما چشم تو روشن

در محفل بی رونق ما جای تو خالی

علیرضا بدیع

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

گرمی لبخند از آواز بنان برداشته

چشم از فیروزه‌های اصفهان برداشته

حس معصوم نگاه غرق در اعجاز را

از دعاهای مفاتیح الجنان برداشته

بعدها هرکس بخواند نقلی از زیباییش

از غزل‌های منِ آتش به جان برداشته

عشق مدت‌هاست این روح سراسر درد را

برده بر بام جنون و نردبان برداشته

فکر کن گنجشک باشی و ببینی گردباد

جفت معصوم تو را از آشیان برداشته

بشکند دستش گلم هرکس تو را از من گرفت

کیسه باروت از ستارخان برداشته

حامد عسکری

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

مغموم تر از برگی که از شاخه جدا می‌شود

و اسبی که در راهی ناآشنا

در باران

ره می‌سپارد

اندوه آوارگی با من است

دلم گرچه از عشق روشن

اینک بی روی تو

خورشید گرفته است

تیرگی کسوف با من است

بی تو زندگی

تلخ‌تر از شرمیست مستمر

کدام اندوهت را بگریم

نبودن

یا

در بند بودنت را

به جان آمده‌ام

از شکیبایی ناگزیر

من

درد کوهساران را در می‌یابم

که چه دیر

برجای مانده‌اند  

من

رنج فروخورده کوهساری را حس کردم

روزی که پرنده‌ای

به دنبال خط آرزو

سبکبال از فراسوی آن

می‌پرید

موسوی گرمارودی

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم

راحت جان طلبم وز پی جانان بروم 

گرچه دانم که به جایی نبرد راه غریب

من به بوی سر آن زلف پریشان بروم

دلم از وحشت زندان سکندر بگرفت

رخت بربندم و تا ملک سلیمان بروم

.....

حافظ

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

در خیالات خودم، در زیر بارانی که نیست، میرسم با تو به خانه از خیابانی که نیست،  می نشینی روبرویم خستگی در میکنی، چای میریزم برایت توی فنجانی که نیست، باز میخندی و میپرسی که حالت بهتر است؟!  باز میخندم که خیلی، گرچه میدانی که نیست، شعر میخوانم برایت، واژه ها گل میکنند، یاس و مریم میگذارم  توی گلدانی که نیست، چشم میدوزم به چشمت، می شود آیا کمی، دستهایم را بگیری بین دستانی که نیست؟!  وقت رفتن میشود با بغض میگویم نرو، پشت پایت اشک میریزم در ایوانی که نیست...!

سلام عصرتون بخیر دوستان......♥🌻

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

کارون چو گیسوان پریشان دختری

بر شانه‌های لخت زمین تاب می‌خورد

خورشید رفته است و نفس‌های داغ شب

بر سینه‌های پر تپشش آب می‌خورد

دور از نگاه خیره من، ساحل جنوب

افتاده مستِ عشق در آغوش نور ماه

شب با هزار چشم درخشان و پر ز خون

سر می‌کشد به بستر عشاق بی گناه

نیزار، خفته خامش و یک مرغ ناشناس

هر دم ز عمق تیره آن ضجه می‌کشد

مهتاب می‌دود که ببیند در این میان

مرغک میان پنجه‌ی وحشت چه می‌کشد

بر آب‌های ساحل شط، سایه‌های نخل

می‌لرزد از نسیم هوس‌باز نیمه شب

آوای گنگ همهمه‌ی قورباغه‌ها

پیچیده در سکوت پر از راز نیمه شب

در جذبه‌ای که حاصل زیبایی شب است

رویای دور دست تو نزدیک می‌شود

بوی تو موج می‌زند آنجا، به روی آب

چشم تو می‌درخشد و تاریک می‌شود

بیچاره دل که با همه امید و اشتیاق

بشکست و شد به دست تو زندان عشق من

در شط خویش رفتی و رفتی از این دیار

ای شاخه شکسته ز طوفان عشق من

فروغ فرخزاد

هر چی زور زدم بیشتر از دو بیت نتونستم بنویسم😁😁

مهم نیست چن بیته مهم زیباییشه 

خیلی خودتونو اذیت نکنین به وقتش خود کلمات 

میشینن کنار هم تا بهشون نظم بدین شعراتون و 

خیلی دوس دارم😚

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟