2777
2789
عنوان

دورهمی ❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 15163 بازدید | 4429 پست
نه گلم منم مثل خودتون عزیزم اتفاقا من عاشق دهه هشتادیام از حرف زدن باهاشون لذت میبرم گلم شما لطف د ...

مرسی عزیز میگما حالا بیشتر بگو از خودت😁

ما حرفامون مخاطب نداره هر کی بر اساس کاری که کرده برداشت میکنه 💯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه خیلی راحت نباش بیچاره درد میکنه صورتش اونقدر حنا میکوبه 😂

حنا باید بهار نارنجشو بوخورهههه😒😒😒تا اینجوری مردومو لت و پار نکنه

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
اوووم من ک قصد ادامه تحصیل دارم😋 ولی خب حالا اگع ی پسر وزیری چیزی ک خوشگل مشگل باشه چاقم نباشه بود ...

حالا ببین میتونم یکیو راضی کنم بعد فیس بیا 😅😅😅😅شوخی کردم لیاقتت بیشتر ازایناس

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
برا اولین بار یکی از دهه هشتادیا خوششون اومد .🥰😘😘

دهه هشتادیا عشقن 

آدم عاقل کسیه که سرش تو زندگیه خودش باشه وگرنه دخالت کردن رو همه بلدن گلم دیدم هی میپرن به دهه هشتادیا

🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
اوووم من ک قصد ادامه تحصیل دارم😋 ولی خب حالا اگع ی پسر وزیری چیزی ک خوشگل مشگل باشه چاقم نباشه بود ...

هه 😂😂😂😂

نه توروخدا قول بده😂

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
من که زنم😂😂

نا زنی .

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           

میخوای بیا عروس خودم شووو مادرشوهر خوبیماا😂😂😂

ما حرفامون مخاطب نداره هر کی بر اساس کاری که کرده برداشت میکنه 💯
حنا باید بهار نارنجشو بوخورهههه😒😒😒تا اینجوری مردومو لت و پار نکنه

اگه خواستی ما تو خونه عرقش هم داریم بیارم بخوره

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
ای جون😂😂😂😂😂😘😘😘😘😘

😃😃😃😃 ژان ژان 😍

بهم گفت جون سوزتون بشهههههه!!!😋😋😋😋😋

@همسرم_دنیام1382‍  

@عاشق_خنده‍ 

@۱۳۸۱زیباخفته‍  

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
دهه هشتادیا عشقن  آدم عاقل کسیه که سرش تو زندگیه خودش باشه وگرنه دخالت کردن رو همه بلدن گلم دی ...

اره والا .اخه مادهه هشتادیا چقدر مظلومیم برا خودمون یه گوشه تاپیک زدیم .اصلا دلم برا خودمون کباب شد 😔😅😅😅😅

نا زنی .

دیوونه😂