بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اوووم من ک قصد ادامه تحصیل دارم😋 ولی خب حالا اگع ی پسر وزیری چیزی ک خوشگل مشگل باشه چاقم نباشه بود ...
حالا ببین میتونم یکیو راضی کنم بعد فیس بیا 😅😅😅😅شوخی کردم لیاقتت بیشتر ازایناس
درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز
اوووم من ک قصد ادامه تحصیل دارم😋 ولی خب حالا اگع ی پسر وزیری چیزی ک خوشگل مشگل باشه چاقم نباشه بود ...
هه 😂😂😂😂
نه توروخدا قول بده😂
کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنمگفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟
درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز
حنا باید بهار نارنجشو بوخورهههه😒😒😒تا اینجوری مردومو لت و پار نکنه
اگه خواستی ما تو خونه عرقش هم داریم بیارم بخوره
کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنمگفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟
دهه هشتادیا عشقن آدم عاقل کسیه که سرش تو زندگیه خودش باشه وگرنه دخالت کردن رو همه بلدن گلم دی ...
اره والا .اخه مادهه هشتادیا چقدر مظلومیم برا خودمون یه گوشه تاپیک زدیم .اصلا دلم برا خودمون کباب شد 😔😅😅😅😅