ایشالا عزیزم واقعا سخته من ۲۷ رفتم سونوگرافی معلوم شد بچه ب شکل عرضی هستش تو شکمم خیلی اذیت میشم نم ...
انشالله میچرخه.نگران نباش هنوز فرصت هست.من خودم اصلا وزن اضافه نکردم تا الان2روز دیگه وارد هفته24میشم به امید خدا ولی وزنم از ماه قبل نیم کیلو اضافه شده که اونم 1بار 2کیلو کم کرده بودم تازه رسیدم به وزن موقع بارداری شما چندکیلواضافه کردی تا الان دقیقا چند هفته اید
ایشالا میگم یعنی خطرناک نیستش؟ بچه عرضی باشه؟ من ۹۲ کیلو شدم ۲۷ ویزیت داشتم دکتر وزنم کردش ورمم زیا ...
نه عزیزم خطرناک نیست فقط اگه نچرخه سزارین میکنن .نگران نباش میچرخه .منکه اصلا وزن اضافه نکردم تا الان😒ولی سونو انومالی وزن بچه خوب بود حالا سونو بعدی که مشخص میشه وضعیت جنین من تغییرکرده یا هنوز عرضیه و وزنش چقدره
عه اڋیت نمیشی؟ منکه اصلا راحت نیستم خوابیدنی نشستنی پهلوم انگاری سوراخ میشه هر آن وزنش ۱۳۵۰ هستش ص ...
والا فعلا که اذیت نکرده من همه لگداش زیر ناف حی میکنم بیشتر سمت چپم همش فکرمیکنم پایینه خیلی ولی دکترگفت نه.اصلا نگران نباش تا سونوی بعدی جنینت چرخیده پیاده رویی هم تاثیر داره. وزنش هم که خیلی خوبه تو این سن بارداری
اونکه اره بچه ای اولم سزارین شدم تو الان وزن نی نی چنده؟ بچرخه بهتره من دنده هام انگاری شکسته خیلی ...
نمیدونم عزیزم آخرین سونویی که رفتم 18هفته بودم که اون موقع نرمال بود ولی خودم2کیلو کم کرده بودم.الان تازه از وزن اول بارداریم فقط200گرم بیشترم برای وزن جنین باید سونو 8ماهگی رو برم شایدم دکترم زودتر بفرسته معمولا28هفته تا32هفته میفرستن من ویزیت بعدیم میشم 27هفته اون موقع بهم میگه کی برم سونو