2777
2789
از این همه حالت تهوع بعیده  ولی هرچی خدا بده رو من دویت دارم

منم میگفتم بااین حالت تهوع حتما بچم دختره

مطمئن شده بودم

اما پسر شد

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی خد ا بده فقط سالم بده 

بخدا فقط سلامتی

من سونو دادم ب شوهرم گفتم پسره

جوابمو نداد 

گفت اول ازسلامتیش برام بگو

بعد جنسیت

مگه بالاتر از سلامتی داریم

الهی صحیح و سالم ب دنیا بیان بچه هامون ابرومند و عاقبت بخیر بشن

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....
بخدا فقط سلامتی من سونو دادم ب شوهرم گفتم پسره جوابمو نداد  گفت اول ازسلامتیش برام بگو بعد ...

اره شوهره منم خیلی دوسش داره میگه برای من فرق نداره همین ک خدا ی بچه بهم داده بستمه

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
منم مث توام. شورت نمیپوشم. و پیرهن تنمه چند وقته. دکترت چی میگه؟

من زنگ زدم پرسیدم گفت پماد استفاده کن.مشکلی نداره. ولی من انگار کلا خوب نمیشم امروز وقت دارم میخانه بگم معاینه کنه خارش ولم نمیکنه با اینکه دارم پماد استفاده میکنم ولی خب فقط داخلی داده میان نگاه کنه ببینه وضعیت واژنم چطوره آگه التهاب داره لابد پماد بیرونی هم میده.

اره واقعا قرآن خیلی خوبه نگران نباش عزیزم اگر از توالت فرنگی استفاده میکنی حتما آب بکش خشک کن بعد اس ...

نه فرنگی استفاده نمیکنه یعنی کلا نمیتونم استفاده کنم باهش مشکل دادم 😂.معذرت میخام من وقتی میرم دستشویی حس میکنم لابیا ورم میکنهم سفت میشه ولی وقتی پا میشم عادیه یعنی مثل قبل فقط موقع دستشویی فکرکنم بخاطر طرزنشستنه  حالا نمیدونم کلا همینجوریک بوده من تازه توجه کردم یا مشکلیه امروز اینم میخام بگم به دکتر کلا دیونه شدم من همش میگم خدا این16هفته هم به خوبی بگذره 

[QUOTE=151255063]دکتر شماهم گفت طبیعیه؟[/QUOTEاره  اخه من سر بارداری اولم زباد اینجوری نبودم م ...

عزیزم هر بارداری متفاوته نگران نباش میتونی بازم با دکترت صحبت کنی منکه بهش گفتم چیزی نگفت البته من درد شدید نیست گاهی کمی درد میگیره من بیشتر بخاطر التهاب بیرون واژنم درد میگیرم که پماد داده استفاده کنم ببینم چی میشه توکل بر خدا.انشالله هفته های باقی مانده رو هم بخوبی پشت سر بزاریم همگی همه اینا فراموش میشه.

عزیزم هر بارداری متفاوته نگران نباش میتونی بازم با دکترت صحبت کنی منکه بهش گفتم چیزی نگفت البته من د ...

ایشالا عزیزم واقعا سخته

من ۲۷ رفتم سونوگرافی معلوم شد بچه ب شکل عرضی هستش تو شکمم خیلی اذیت میشم نمیدونم چیکار کنم خدا کنه بچرخه