2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علائمات چی بود  حالت تهوع شدیدم داشتی؟؟؟

شدیییییید تهوع داشتم

علائم اولیه ضعف

دلم ماستوو کباب میخواس

ترشی دوس داشتم

سفت شدن سینه

خشکی شدید دست

زیادشدن موی پا

تهوع شدید تا هفته ۱۷

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....
شدیییییید تهوع داشتم علائم اولیه ضعف دلم ماستوو کباب میخواس ترشی دوس داشتم سفت شدن سینه خشکی شد ...

من از برنج از گوشت از سیب زمینی و تخم مرغ بدم میاد اگه بوی غذا مخصوصا پیاز سرخ کرده  بیاد دیگه نمیتونم بخورم ماکارانیم ک متنفرم ولی عاشق لواشت و الو ترشم یا نمک جوهرلیموقاطی میکنم میخورم پنیر و ماسته اکثر غذام

اوایل حالت تهوع صبحگاهی نداشتم ولی الان داغونم مرده کله روز. حالت تهوع اونم با معده خالی چیزی نمیخورم ک 

همشم لگنم درد میکنه و فشارم پایینه بشدت لاغر شدم و زیر چشمم گود افتاده 

فقط غذاهای اشی هم میخورم 

تو کدوم از علائمای منو داشتی؟؟ 

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
من تازه امروز وارد22هفته شدم عزیزم منم خیلی استرس دارم ولی همه میگن طبیعیه 

من آخر ۱۸ هفته ام گلم اول دکترم گفت طبیعی بعد امروز میگه شاید چسبندگی پیدا کردی دارم دیوانه میشم از عصر

من از برنج از گوشت از سیب زمینی و تخم مرغ بدم میاد اگه بوی غذا مخصوصا پیاز سرخ کرده  بیاد دیگه ...

حالت تهوع شدید و درد واژن و افت فشار عاشق چیزهای ترش متنفر از غذا و بوی غذا وزن هم کم کردم