2777
2789
منم خارش و درد لگن زیاد دارم به جز سنگینی واژن از شدت تهوع هم که همش از صبح تو دستشویی هستم دیگه واق ...

پناه برخدا. باید تحمل کنیم.من مثلا خواستم سزارین بشم ولی خیلی هزینش بالاست موندم بخدا .کلا همه چیز رو مخمه الان

مرسی عزیزم انشالله.منم میان سزارین کنم به امید خدا فکرکنم هفته 38 سزارین انجام میدن برا من تقریبا می ...

ن فک کنم بیشتر چون سالانه ب دستمزد ها بلاخره اضافه میشه 

من سال۹۷ این قدر شدش

ولی ارزششو داره واقعا ببمارستان خصوصی رسیدگیش خوبه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پناه برخدا. باید تحمل کنیم.من مثلا خواستم سزارین بشم ولی خیلی هزینش بالاست موندم بخدا .کلا همه چیز ر ...

اره دیگه فقط تحمل ولی من واقعا خیلی ضعیف شدم خودم حس میکنم من بمیرم یا بمونم فقط سزارین چون قبلا آپاندیسم هم عمل کردم ریر شکمم سر تا سر بریدن و بخیه زدن الان جز ترسش بخاطر بخیه هام نمیتونن طبیعی به دنیا بیارن همه بخیه هام پاره میشه

اره دیگه فقط تحمل ولی من واقعا خیلی ضعیف شدم خودم حس میکنم من بمیرم یا بمونم فقط سزارین چون قبلا آپا ...

تنت سالم.وای چرا منم آپاندیس عمل کردم چندسال پیش ولی فقط 1برش خیلی کوچیکه سمت راست شکمم که کلا محوشده زیاد مشخص نیست.انشالله همه مشکلات حل میشن بسلامتی فارق میشیم هممون

سلام عزیزم من الان دکتر بودم بهم گفت باید سونوگرافی رنگی بدی بخاطر استرسم هر چی گفتم چرا هیچی نگفت گفت ۳ هفته دیگه باید انجام بدی خیلی حالم گرفته شد استرس دارم میمیرم

سلام عزیزم من الان دکتر بودم بهم گفت باید سونوگرافی رنگی بدی بخاطر استرسم هر چی گفتم چرا هیچی نگفت گ ...

سلام عزیزم من تازه دیدم استرس نداشته باش گلم چیزی نیست خیلیا شنیدم انجام دادن مشکلی هم نبوده کلا گاهی دکترا میدن ی خانمی بود هفته 27چون صدای قلب جنینش شنیده نشده بود رفت کالردالپر انجام داده بود بچه هم سالم بود هیچ مشکل هم نداشت.استرس برات سمه 

سلام عزیزم خدا کنه دعا کن برام 

خدا بزرگه خواهرشوهرم سر دخترش همش دکتر بود آزمایش و سونو های زیادی داد ماشالله دخترش الان دیگه داره میره تو2سال انقدرم باهوشه که نگو..گر نگهدار من انست که من میدانم شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد  خودش داده خودشم هواش رو داره.میدونم الانکه نگرانی دل تو دلت نیست درکت میکنم من خودم خیلی استرسی شدم تو بارداری گاهی غذا نمیتونم بخورم همش میگم فقط3ماه ونیم مونده خدا کمکم میکنه توهم بسپار به خودش آون بالایی هوامون رو داره