2777
2789
من سر بچه ای اولم خیلی گشٌتم تا دکتر واس سزارین پیدا کنم

شما اهل کجایید. دکتر خودم سزارین انجام میده ولی خب مسلما دفه اول قبول نمیکنه . شما راضی بودین ازسزارین؟هزینش چقدر شد کلا؟ بی حسی بودین یا بیهوشی من بیهوشی رو ترجیح میدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما اهل کجایید. دکتر خودم سزارین انجام میده ولی خب مسلما دفه اول قبول نمیکنه . شما راضی بودین ازسزار ...

من تهرانم عزیزم

اره خیلی خوبه سزارین من کم تر از ی هفته سرپا شدم

هزینه اش با اتاق خصوصی پمپ درد ... در اومد ۷تومن

اولش بی حس کردن اما فایده نداشت بیهوشم کردن چون بی حس نشده بودم

ایشالا باهم  زایمان راحتی داشته باشیم

مرسی عزیزم انشالله.منم میان سزارین کنم به امید خدا فکرکنم هفته 38 سزارین انجام میدن برا من تقریبا میشه 13چهارده هفته دیگه ولی شما فکرکنم 10هفته دیگه.بعد اینسری هم هزینه برای شما همینقدره یا کمتره؟ 

مرسی عزیزم خدا حفظش کنه دختر و پسر فرقی نداره فقط سالم باشه کافیه 

گلم برای مشکل یبوستت لواشک امتحان کن.اگه خونگی باشه که عالیه بخصوص لواشک آلو. یا خود میوه الو. هندونه کمی پیاده رویی کن.موز نخور.قیسی و انجیر خشک بخسیون تو گلاب از شب تا صبح هم آبش رو بخور هم انجیر رو

گلم برای مشکل یبوستت لواشک امتحان کن.اگه خونگی باشه که عالیه بخصوص لواشک آلو. یا خود میوه الو. هندون ...

دارم انجام میدم گلم حالا از دیشب دل درد و کمردرد خفیف پریودی دارم خیلی بهم ریخته اعصابم

دارم انجام میدم گلم حالا از دیشب دل درد و کمردرد خفیف پریودی دارم خیلی بهم ریخته اعصابم

نگران نباش اگه خفیفه و با استراحت خوب میشی مشکلی نیست چون منم گاهی اینجوری میشم.بخصوص نزدیک تاریخ پریودی که میشم.اگه خدایی نکرده شدید شد یا لکه دیدی سریع برو دکتر

نگران نباش اگه خفیفه و با استراحت خوب میشی مشکلی نیست چون منم گاهی اینجوری میشم.بخصوص نزدیک تاریخ پر ...

نمیدونم خوب بودم از دیشب یهو اینجوری شدم دکترم گفت شیاف بزار تا دوشنبه برم پیشش

خوبه شیاف استفاده کن خیالت راحتتره اینجوری.  خدا بزرگه استرس نداشته باش فقط.انشالله که چیز خاصی ...

اره میزنم باز خیالم راحت تر خدا کنه این چند وقته هم با خیر و خوشی و سلامتی بگذره اندازه صد سال از استرس پیر شدم بخدا

اره میزنم باز خیالم راحت تر خدا کنه این چند وقته هم با خیر و خوشی و سلامتی بگذره اندازه صد سال از اس ...

انشالله عزیزم. منم همینطور منکه عفونتم کلا خوب نمیشه با اینکه پماد استفاده میکنم روانی شدم کلا خیلی رو مخمه همش میگم تحمل کن فقط چندهفته مونده. خدا بزرگه بیشتر دردها هم برای بزرگ شدن رحم هست مثلا من کشاله های رونام درد میگیرن زیاد شکمم کم کم داره خارش میگیره ولی خیلی کم

انشالله عزیزم. منم همینطور منکه عفونتم کلا خوب نمیشه با اینکه پماد استفاده میکنم روانی شدم کلا خیلی ...

منم خارش و درد لگن زیاد دارم به جز سنگینی واژن از شدت تهوع هم که همش از صبح تو دستشویی هستم دیگه واقعا مردم معدم انقدر اسیدی شده انگار میاد تو گلوم فشار میدن معدمو