2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله زود میگذره برات منکه همش میگم کی این4ماه میگذره

منم بخدا فقط دعا میکنم این چهار ماه به سلامت بگذره تازه با نزدیک شدن به عادت ماهانه ام درد واژنم بیشتر میشه 

😄😄😄😄 چی بگم من از کل بارداری فقط یدونه ویار شنیده بودم نه این چیزارو

پناه برخدا خدا خودش بزرگه خودش داده خودشم مراقبشه مازیادی وسواس شدیم ولی خب گاهی هم باید پیگیری کرد ولی خب منم درد مثل شمارودارم تازه من گاهی حس میکنم سوزن میزنن تو واژنم یک تیرمیکشه حتی استخونش وای باورت نمیشه لبه های بیرونی هم درد میکنن یعنی دهانه واژنم ولی خب طولانی و هرروز نیست هرچندروزه

خیلی مونده پس عزیزم ولی غصه نخور انشالله خیلی زود برات میگذره و زود زود خوب میشی

همون دیگه خیلی مونده غصم گرفته میگم حالا اولاشه اینه ایشالله دعا کن 

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
گلم اگر غربالگری حتی اولت بری دکتر شاکری همون دفعه اول جنسیت بچه ات دقیق بهت میگه و خیالت راحت راحت ...

کجاست ادرس میدی؟؟ 

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
ایشالله علائمات چی بود عزیزم

من علائم خاصی نداشتن یعنی روز پریود لک قهوه ای دیدم فکرکردم دارم پریود میشم چون کمی هم درد داشتم بداخلاق شده بودم که فکر میکردم برای پریودی هستش پیاده رویی که میرفتم خسته میشدم و خوابم می اومد درطول روز کلا من بعداز18روز تازه شک کردم بی بی چک زدم 8تا باورم نمیشد

کجاست ادرس میدی؟؟ 

غصه نخور زود زود میگذره اره عزیزم خیابان بخارست احمد قصیر جنب بیمارستان پاستور نو تو اینترنت بزن سونو دکتر شاکری همه چیزو میاره همه راضی هستن ازش از اول به من گفت دختر گفتم برو بابا به این زودی بعد که دومین بار رفتم گفت من که به شما گفته بودم دختر کف کرده بودم از خیلی جااای دیگر هم ارزون تر است