2777
2789
من علائم خاصی نداشتن یعنی روز پریود لک قهوه ای دیدم فکرکردم دارم پریود میشم چون کمی هم درد داشتم بدا ...

خدا نگهش داره عزیزم

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من علائم خاصی نداشتن یعنی روز پریود لک قهوه ای دیدم فکرکردم دارم پریود میشم چون کمی هم درد داشتم بدا ...

وای منم قشنگ رفتم مسافرت بعد از دو هفته بعد بیبی زدم تازه

غصه نخور زود زود میگذره اره عزیزم خیابان بخارست احمد قصیر جنب بیمارستان پاستور نو تو اینترنت بزن سون ...

تهرانه دیگه؟؟ 

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
وای منم قشنگ رفتم مسافرت بعد از دو هفته بعد بیبی زدم تازه

منم 7هفته بودم که متوجه شدم. من سخا نگذشته تا الان ولی خب نگرانی هام زیادشدن که چرا دیر میگذرد. شما با رو حس میکنی من جفتم قدامی هستش ولی شکم نداشتم خیلی زود حسش کردم الان داره لگد میزنه شیطون بلا

دور نافتم گاهی تیر میکشه؟ یا شکمت سفت شه؟ من امشب اینجوریم.😁😅

امشب شکمم سفت شده انگار سیخ داغ میکنن داخل واژنم و انگار وزنه آویزون کردن لای پاهام مثل پنگوئن راه میرم😁

من از برنج از گوشت از سیب زمینی و تخم مرغ بدم میاد اگه بوی غذا مخصوصا پیاز سرخ کرده  بیاد دیگه ...

منم ففط غذاهای آشی دوس داشتم

همش میکفتم آش رشته و سوپ بخورم

اصلااااا اشتها نداشتم

تهوع شدید داشتم همیشه ولی بالا نمیاوردم

همش دلم ترشی میخواس

ولی توروخدا جوهر نمکو اینا نخور

من سردخترم نسبت ب بو خ حساس شده بودم

بوی یخچال بوی مایع دستسویی

حتی اسم بادوم و اینا میومد بالا میاوردم صبح تا شب بالا میاوردم

اما غذا زیاد میخوردم

رشد موی پام قطع شد

اما سرپسرم نسبت ب بوها زیاد حساس نبودم

ولی خ شدید تهوع داشتم و بی اشتها بودم فقط آش دوس داشتم باترشی

موی پامم زیاد شد

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....
منم 7هفته بودم که متوجه شدم. من سخا نگذشته تا الان ولی خب نگرانی هام زیادشدن که چرا دیر میگذرد. شما ...

برای منم قدامی گلم بعضی وقت ها انگار حالت قلقلک حس میکنم بعد شکمم میخاره

برای منم قدامی گلم بعضی وقت ها انگار حالت قلقلک حس میکنم بعد شکمم میخاره

میگن تا25هفته وقت هست یعنی ممکنه آدم حس نکنه من هفته13حسش کردم مثل ترکیدن حباب بود قبل از سونو دقیقا همونجا که حس کردم بود بعدش ولی از دیگه حس نکردم زیاد تا هفته 17به بعد