2777
2789
من آخر ۱۸ هفته ام گلم اول دکترم گفت طبیعی بعد امروز میگه شاید چسبندگی پیدا کردی دارم دیوانه میشم از ...

من هفته های شما بودم که شروع شد ولی همیشگی نیست گاهی هستش اتفاقا منم 10روز دیگه نوبت دارم ازدکترم میپرسم حتما.راجع به چسبندگی نشنیدم تاحالا والا من همه گفتن طبیعیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالت تهوع شدید و درد واژن و افت فشار عاشق چیزهای ترش متنفر از غذا و بوی غذا وزن هم کم کردم

بخدا داغونم کرده داشتم گریه میکردم

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

بلی

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
حالت تهوع شدید و درد واژن و افت فشار عاشق چیزهای ترش متنفر از غذا و بوی غذا وزن هم کم کردم

منکه خداروشکر اصلا تهوع نداشتم از چیزی هم متنفرنشدم همه چیز میخورم والا خیلی هم هوس غذا یا خوراکی نمیکنم. کلا متعادلم ولی بشدت ترسوام هر دردی میاد نگران میشم

منم خیلی از درد هایی که میاد سمتم میترسم

میگن همین استرس خودش سمه منکه کلا همه رو کلافه کردم دوستام که کلا میخندن بهم شدم سوژشون😑ولی کلا نگران نباش والا همه میگن طبیعیه شما که تازه سونو انومالی دادی همه چیز اوکی بوده پس مشکل نیست این همه مال رشد هی که بریم جلوتر بیشترم میشن

میگن همین استرس خودش سمه منکه کلا همه رو کلافه کردم دوستام که کلا میخندن بهم شدم سوژشون😑ولی کلا نگر ...

اره استرس سمه ولی تا میام آروم بشم دوباره یک درد ناشناخته میاد سراغم که نگرانم میکنه منم همینطور خانوادم میگن تا تو بزایی ما هم با تو میزایم اره غربالگری دومم انجام دادم گفت خوبه ولی این درد نمیدونم چیه لعنتی