2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کاملا درکت میکنم گلم چون خودمم همه ترس ها و استرس های تو رو دارم قرآن بخون خیلی خوب بهت آرامش مید ...

اره واقعا قرآن خیلی خوبه نگران نباش عزیزم اگر از توالت فرنگی استفاده میکنی حتما آب بکش خشک کن بعد استفاده کن گلم ولی به نظر نپوشیدن شورت بدتر ولی شورت بپوشی حداقل هر روز عوض کنی به نظر من بهتره باز نظر پزشکت خیلی مهمه عزیزم

اگه کسی میدونه که بهم بگه اخه 2سری استفاده کردم ولی بعداز چند روز برمیگرده من اصلا شورت نمیپوشم شلوا ...

منم مث توام. شورت نمیپوشم. و پیرهن تنمه چند وقته. دکترت چی میگه؟

از این همه حالت تهوع بعیده  ولی هرچی خدا بده رو من دویت دارم

گلم من عاشق چیزهای ترش بودم و هستم و همش تو دستشویی بودم هیچی نمیخوردم حتی آب هم میخوردم بالا میاوردم حتی اینجوری بهت بگم از تایم غذا متنفر شدم و گریه میکردم که ای وای باز میخوام غذا بخورمو بعدش دوباره بالا بیارم خیلی بده میدونم چی میگی

گلم من عاشق چیزهای ترش بودم و هستم و همش تو دستشویی بودم هیچی نمیخوردم حتی آب هم میخوردم بالا میاورد ...

ایشالله زود میگذره راحت میشم

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
مرسی عزیزم

😘🥰 یخ بزار داخل دهانت میک بزن لیموترش جلوی بینی آروم فشار بده که گرد لیمو را حس کنی لیمو بو کن همش به صورتت دستات آب یخ بزن خیلی تاثیر داره گلم

😘🥰 یخ بزار داخل دهانت میک بزن لیموترش جلوی بینی آروم فشار بده که گرد لیمو را حس کنی لیمو بو کن همش ...

چشم حتما مرسی

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش