2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اگر بگن طبیعی آدم خیالش راحت میشه وقتی رفتم غربالگری دوم و آزمایش خونم اکی بوده چرا باید بهم بگه ...

بعضی دکترا عادت دارن ادم بترسونن مثل دکتر خودمن خیلی گند اخلاقه همش هم آدم میترسونه😂ولی خب درکل دکتر خوبیه نگران نباش اگه بهتر نشدی برو بگو برات سونو بنویسه مطمئن شی 

بعضی دکترا عادت دارن ادم بترسونن مثل دکتر خودمن خیلی گند اخلاقه همش هم آدم میترسونه😂ولی خب درکل دکت ...

سونو تازه دوشنبه پری روز کرد خودش گفت همه چیز خوبه والا من دیوانه شدم😄

سونو تازه دوشنبه پری روز کرد خودش گفت همه چیز خوبه والا من دیوانه شدم😄

پس نگران نباش فقط میخاسته یک چیزی گفته باشه والا ماها همه درد مون مثل همه فقط ممکنه شدتش فرق داشته باشه الان بدون نگرانی برو بخواب 

پس نگران نباش فقط میخاسته یک چیزی گفته باشه والا ماها همه درد مون مثل همه فقط ممکنه شدتش فرق داشته ب ...

ایشالله من خانواده همسرم همه پسردار هستن مادر شوهرم هم یک سال تازه فوت شده یدونه خواهر شوهر هم بیشتر ندارم همیشه بهم میگفت چون ۳ تا داداش دارم کاش خدا یدونه دختر  بهم میداد از تنهایی در میومدم ولی نشد باردار بشه وقتی شنید من دختردار شدم خیلی ذوق دارن بخاطر همین منم خیلی استرس دارم.

ایشالله من خانواده همسرم همه پسردار هستن مادر شوهرم هم یک سال تازه فوت شده یدونه خواهر شوهر هم بیشتر ...

بسلامتی مبارک باشه عزیزم انشالله این چندماه رو هم بسلامتی پشت سرمیزاری و دختر خوشکلت رو بغل میگیری

من کاملا درکت میکنم گلم چون خودمم همه ترس ها و استرس های تو رو دارم قرآن بخون خیلی خوب بهت آرامش میده حداقل1بار تا آخر بارداری به نیت سلامتی آقا امام زمان ختمش کن..منم خودم هرروز یک درد و مشکل دارم من عفونت قارچی دست از سرم برنمیداره تو بارداری کلا من خیلی رعایت میکنم ولی بعد از چند روز برمیگرده نمیدونمم چند بار تو بارداری میشه از کلوتریمازول داخلی استفاده کرد 

اگه کسی میدونه که بهم بگه اخه 2سری استفاده کردم ولی بعداز چند روز برمیگرده من اصلا شورت نمیپوشم شلوارمم تند تند عوض میکنم خودمو خشک میکنم.میگن عفونت قارچی خطرناک نیست برای جنین فقط برای زایمان طبیعی ممکنه دهن بچه برفک بزنه ولی خب آدم کلافه میشه 

منم ففط غذاهای آشی دوس داشتم همش میکفتم آش رشته و سوپ بخورم اصلااااا اشتها نداشتم تهوع شدید داشتم ...

بنظرت من  جنسیت بچم چی میشه

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش