2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چه علایمی داشتید؟درد در اخر کمر که تو ب ا س ن بپیچه و رون و پاتونم درد بییاد و بی حس کنه علایم دیسکه ...

ببین من یکی دو سال کمر درد داشتم ، یه جا که مینشستم ، مثلا نیم ساعت بعد ، بیست دقیقه بعد ،کمرم درد میکرد باید بلند میشدم ، یا پشتمو ماساژ میدادم ولی هیچوقت فکر نمیکردم مهم باشه و توجه بهش نمیکردم

بعد یه مدت درد کمرم بیشتر شد ، طوری که هر ۵ دقیقه که مینشستم کمرم درد میگرفت و باید بلند میشدم ، دردش خیلی خیلی بیشتر شد جوری که یهو بدجوری میگرفت کمرم ، تیر میکشید و نفسم به زور بلند میشد

تا اینکه رفتم پیش دکتر مغز و اعصاب برام MRI  نوشت 

همه میگفتن چیزی نیست ، عضلاتت گرفته 

دیگه یه ماه اخر ، رو پام نمیتونستم واستم 

نتیجه ی MRI  و به چند تا دکتر  فوق تخصص ستون فقرات و ارتوپد نشون دادم ، همه گفتن سریع باید عمل کنه ، نوار دور دیسکش پاره شده 

من عمل کردم ، تا چند ماه بعد عملم هم درد داشتم و بعد عمل هم فیزیوتراپی و اب درمانی 

اگه زودتر متوجه شده بودم و دکتر میرفتم کارم به عمل نمیکشید 

نهایت چند جلسه فیزیوتراپی و اب درمانی

طوری که اخرا اصلا نمیتونستم بنشینم با برانکار منو اتاق دکتر برای ویزیت میبردن 

الان خدا رو شکر خیلی خوبم و دردی ندارم 

اما درد وحشتناکی و تو زندگیم تجربه کردم که امیدوارم هیچکسی تجربه نکنه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
چه علایمی داشتید؟درد در اخر کمر که تو ب ا س ن بپیچه و رون و پاتونم درد بییاد و بی حس کنه علایم دیسکه ...

نمیدونم برای شما شبیه به دیسک باشه یا نه

اما من اخر سرا ، با سنم نه ولی پاهام به شدت درد گرفته بود ساق پاهام خیلی درد میکرد و پای چپم حسش کم شده بود ( این واسه زمانی بود که دیگه تو رخت خواب افتاده بودم )

شما هم بهتره بری پیش متخصص مغز و اعصاب یا ارتوپد یا ستون فقرات ویزیت شی یه MRI هم انجام بدی و خیالت راحت شه 

نهایت چند جلسه فیزیوتراپی میکنی

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
اره بی حس میشه و سوزن سوزن انگار.

اره این خ شبیه دیسکع

باید ام ار ای شید تا تشخیصش قطعی شه

ب متخصص مغز واعصاب مراجعه کنید 

جلو گیری کنید ک نیاز نباشه خدایی نکرده عمل کنید 

ببین من یکی دو سال کمر درد داشتم ، یه جا که مینشستم ، مثلا نیم ساعت بعد ، بیست دقیقه بعد ،کمرم درد م ...

سلام گلم .منم الان در وضعیت مشابه شما هستم میخواستم بدونم دکترتون کی بود عمل کرد براتون راضی بودید ازش؟ الانم مشکلی ندارید؟ کدوم مهره بود ؟

سلام گلم .منم الان در وضعیت مشابه شما هستم میخواستم بدونم دکترتون کی بود عمل کرد براتون راضی بودید ا ...

سلام عزیزم 

دکتر من محمد زارعی بود ، هم فوق تخصص جراحی ستون فقرات داشت و هم متخصص ارتوپد بود ، بیمارستان امام خمینی عمل کردم 

آره خدا رو شکر راضی ام 

این دکترو یکی از آشناهامون که تو بیمارستان امام خمینی کار میکرد بهمون معرفی کرد ، گفت دکتر زارعی بهترین جراح بیمارستانه ، رفتم بیمارستان ، با چند تا از مریضاش صحبت کردم ، یکیشون از شمال اومده بود ،میگفت تو شهرشون یه پروفسور بوده ، اون دکتر زارعی رو بهشون برای عمل معرفی کرده ،چند تا از مریضا تایید کردن و منم پیش دکتر زارع عمل کردم

مهره ی ۵ یا ۶ بود

سلام عزیزم  دکتر من محمد زارعی بود ، هم فوق تخصص جراحی ستون فقرات داشت و هم متخصص ارتوپد بود ، ...

خدا رو شکر ک راضی هستید.مرسی ک کامل توضیح دادی😘بعد عملتون ساده بود یا با پلاتین ؟ چندوقت بعد عملتون استراحت مطلق کردید و اینکه الان محدودیت دارید مثل برا پیاده روی کار خونه کلا زندگی روزمره؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز