2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چه علایمی داشتید؟درد در اخر کمر که تو ب ا س ن بپیچه و رون و پاتونم درد بییاد و بی حس کنه علایم دیسکه ...

ببین من یکی دو سال کمر درد داشتم ، یه جا که مینشستم ، مثلا نیم ساعت بعد ، بیست دقیقه بعد ،کمرم درد میکرد باید بلند میشدم ، یا پشتمو ماساژ میدادم ولی هیچوقت فکر نمیکردم مهم باشه و توجه بهش نمیکردم

بعد یه مدت درد کمرم بیشتر شد ، طوری که هر ۵ دقیقه که مینشستم کمرم درد میگرفت و باید بلند میشدم ، دردش خیلی خیلی بیشتر شد جوری که یهو بدجوری میگرفت کمرم ، تیر میکشید و نفسم به زور بلند میشد

تا اینکه رفتم پیش دکتر مغز و اعصاب برام MRI  نوشت 

همه میگفتن چیزی نیست ، عضلاتت گرفته 

دیگه یه ماه اخر ، رو پام نمیتونستم واستم 

نتیجه ی MRI  و به چند تا دکتر  فوق تخصص ستون فقرات و ارتوپد نشون دادم ، همه گفتن سریع باید عمل کنه ، نوار دور دیسکش پاره شده 

من عمل کردم ، تا چند ماه بعد عملم هم درد داشتم و بعد عمل هم فیزیوتراپی و اب درمانی 

اگه زودتر متوجه شده بودم و دکتر میرفتم کارم به عمل نمیکشید 

نهایت چند جلسه فیزیوتراپی و اب درمانی

طوری که اخرا اصلا نمیتونستم بنشینم با برانکار منو اتاق دکتر برای ویزیت میبردن 

الان خدا رو شکر خیلی خوبم و دردی ندارم 

اما درد وحشتناکی و تو زندگیم تجربه کردم که امیدوارم هیچکسی تجربه نکنه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
چه علایمی داشتید؟درد در اخر کمر که تو ب ا س ن بپیچه و رون و پاتونم درد بییاد و بی حس کنه علایم دیسکه ...

نمیدونم برای شما شبیه به دیسک باشه یا نه

اما من اخر سرا ، با سنم نه ولی پاهام به شدت درد گرفته بود ساق پاهام خیلی درد میکرد و پای چپم حسش کم شده بود ( این واسه زمانی بود که دیگه تو رخت خواب افتاده بودم )

شما هم بهتره بری پیش متخصص مغز و اعصاب یا ارتوپد یا ستون فقرات ویزیت شی یه MRI هم انجام بدی و خیالت راحت شه 

نهایت چند جلسه فیزیوتراپی میکنی

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
ببین من یکی دو سال کمر درد داشتم ، یه جا که مینشستم ، مثلا نیم ساعت بعد ، بیست دقیقه بعد ،کمرم درد م ...

سلام گلم .منم الان در وضعیت مشابه شما هستم میخواستم بدونم دکترتون کی بود عمل کرد براتون راضی بودید ازش؟ الانم مشکلی ندارید؟ کدوم مهره بود ؟

سلام گلم .منم الان در وضعیت مشابه شما هستم میخواستم بدونم دکترتون کی بود عمل کرد براتون راضی بودید ا ...

سلام عزیزم 

دکتر من محمد زارعی بود ، هم فوق تخصص جراحی ستون فقرات داشت و هم متخصص ارتوپد بود ، بیمارستان امام خمینی عمل کردم 

آره خدا رو شکر راضی ام 

این دکترو یکی از آشناهامون که تو بیمارستان امام خمینی کار میکرد بهمون معرفی کرد ، گفت دکتر زارعی بهترین جراح بیمارستانه ، رفتم بیمارستان ، با چند تا از مریضاش صحبت کردم ، یکیشون از شمال اومده بود ،میگفت تو شهرشون یه پروفسور بوده ، اون دکتر زارعی رو بهشون برای عمل معرفی کرده ،چند تا از مریضا تایید کردن و منم پیش دکتر زارع عمل کردم

مهره ی ۵ یا ۶ بود

سلام عزیزم  دکتر من محمد زارعی بود ، هم فوق تخصص جراحی ستون فقرات داشت و هم متخصص ارتوپد بود ، ...

خدا رو شکر ک راضی هستید.مرسی ک کامل توضیح دادی😘بعد عملتون ساده بود یا با پلاتین ؟ چندوقت بعد عملتون استراحت مطلق کردید و اینکه الان محدودیت دارید مثل برا پیاده روی کار خونه کلا زندگی روزمره؟