2821
2789
خدا رو شکر ک راضی هستید.مرسی ک کامل توضیح دادی😘بعد عملتون ساده بود یا با پلاتین ؟ چندوقت بعد عملتون ...

ممنونم 

نه پلاتین نذاشتم 

یه ماه بعد عمل رفتم فیزیوتراپی 

اونجا بهم گفتن ما ایرانیا اکثرمون سبک زندگیمون غلطه باید درست شه 

مثلا از دستشویی فرنگی استفاده کنیم و اینکه چیز سنگین بلند نکنیم و اینکه با آسانسور بالا پایین بریم و ...

ما هایی که عمل کردیم بیشتر رعایت کنیم 

البته من کمتر رعایت میکنم متاسفانه 

باید تو استخر میرفتم راه برم تو آب ، اما نمیرفتم ، تنبلی میکردم که اشتباهه

من تا چند ماه بعد عمل درد داشتم ، الآن که نزدیک ۳ سال میگذره ، هیچ دردی ندارم 

دکتر گفت تا ۶ ماه نباید ورزش کنی

الآن سعی میکنم چیز سنگین بلند نکنم ، سعی میکنم رعایت کنم 

۲ ماه بعد عمل راه رفتنم برام راحت شد مثل همیشه ، اما قبل اون ، پاهام برام سنگین بود ، راه میرفتم خسته میشدم 

حتی دکتر بهم گفت بعد عمل زندگی طبیعی داری ، تو باردار شدن و ازدواج مشکلی نخواهی داشت

کلا هیچ مشکلی ندارم ، مثل باقی آدما هستم 

یه بار به دکتر گفتم من الآن یه دیسک ندارم ، فرقم با شما که دیسکت کامله چیه ، گفت هیچ فرقی نداری 

بعضی آدما مادرزادی یکی دو تا دیسک ندارن

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
خدا رو شکر ک راضی هستید.مرسی ک کامل توضیح دادی😘بعد عملتون ساده بود یا با پلاتین ؟ چندوقت بعد عملتون ...

من واقعا روزای بدی و گذروندم ،دردهای وحشتناک و نفس گیری و تحمل میکردم ، بعد عمل واقعا راحت شدم 

شما هم بهتره جواب MRI رو به چند تا دکتر نشون بدی ، بعد عمل کنی 

فکر کنم 

یکی از دکترای خوب هم دکتر شیروانی هست ، متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات هست ، خواهر شوهر خواهرم ، پرستاره میگفت ، دکتر شیروانی یکی از بهترین جراح هاس ، اما من رفتم پیش دکتر محمد زارع که آشنای شوهر خواهرم اونجا کار میکرد که خدا رو شکر دکتر خوبی هم بود

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم  نه پلاتین نذاشتم  یه ماه بعد عمل رفتم فیزیوتراپی  اونجا بهم گفتن ما ایرانی ...

آره راست میگن مهربانو جان نحوه زندگی کردنمون غلطه .

خدا رو شکر خوبی خوشحال شدم اینقدر من تجارب منفی خوندم از عمل دیسک ک دیگه واقعا ناامید شده بودم همه گفتن بدتر میشه آدم بعد عمل باید تحمل کنی بهتره ....

من واقعا روزای بدی و گذروندم ،دردهای وحشتناک و نفس گیری و تحمل میکردم ، بعد عمل واقعا راحت شدم  ...

مرسی از راهنماییت دکتر برقعی چطوره؟

راستی ی سوال چرا با لیزر عمل نکردی ؟ چون پلاتینم لازم نداشتی

آره راست میگن مهربانو جان نحوه زندگی کردنمون غلطه . خدا رو شکر خوبی خوشحال شدم اینقدر من تجارب منفی ...

تو خود بیمارستان پرستاره بهم میگفت عمل نکن ، البته یه پرستار خیلی جوون که تجربه ای هم نداشت 

خودم استرس گرفته بودم  از طرفی تا مرز فلج شدن داشتم میرفتم 

به دکترم گفتم اگه عمل نکنم چه اتفاقی میوفته ، گفت من مسئولیتی گردن نمیگیرم ، بی اختیاری مدفوع و ادرار و سستی پا

شرایط من وافعا حاد بود 

دردی که میکشیدم واقعا قابل توصیف کردن نیست

اون اواخر نمیتونستم رو پام واستم، ۴ قدم راه میرفتم ، زانوم خم میشد میخوردم زمین 

پیش ۴ تا دکتر متخصص رفتم ، هر ۴ تاشون گفتن باید سریع عمل کنی

مرسی از راهنماییت دکتر برقعی چطوره؟ راستی ی سوال چرا با لیزر عمل نکردی ؟ چون پلاتینم لازم نداشتی

دکتر برقعی رو نمیشناسم ، 

با لیزر عمل نکردم چون بیمارستان امام خمینی دستگاه لیزر نداشت 

الانم جای عملم تو کمرم هست ، به اندازه ی ۷_۸ سانت عمودی بریده شده 

خواهرم میگه اون قسمتو تتو کن ، حالا یا تتو کنم یا برم لیزر کنم

تو خود بیمارستان پرستاره بهم میگفت عمل نکن ، البته یه پرستار خیلی جوون که تجربه ای هم نداشت  خ ...

میدونم دردش خیلی بده چون خودم دارم میکشم 😔خب خوب شده عمل کردی الان حالت خوب شده دیگه وگرنه هنو در حال درد کشیدن بودی درسته؟

میدونم دردش خیلی بده چون خودم دارم میکشم 😔خب خوب شده عمل کردی الان حالت خوب شده دیگه وگرنه هنو در ح ...

خیلی وحشتناکه من غذا نمیخوردم که ببخشید ، دستشویی نرم 

آره خدا رو شکر راحت شدم 

شما بعد عمل حتما آب درمانی و فیزیوتراپی رو کامل برو 

الان دکتر به شما چی گفته ، MRI دادی ؟

خیلی وحشتناکه من غذا نمیخوردم که ببخشید ، دستشویی نرم  آره خدا رو شکر راحت شدم  شما بعد ...

Mri قبلی هنو عملی نشده بودم ولی الان دردم شدید شده باید مجدد mri جدید بدم ببینم چطوریه اوضاع کمرم.

اب درمانی منظورت استخر رفتنه دیگه الان ک بسته هستن ب خاطر کرونا 😟

Mri قبلی هنو عملی نشده بودم ولی الان دردم شدید شده باید مجدد mri جدید بدم ببینم چطوریه اوضاع کمرم. ...

حتما MRI بده  ، حتما پیگیر باش

، تو آب راه رفتن ، شنا کردن ضرر داره

حتما MRI بده  ، حتما پیگیر باش ، تو آب راه رفتن ، شنا کردن ضرر داره

آره انشاالله پیگیری میکنم .ممنون از اینکه وقت گذاشتی کامل توضیح دادی بسیار ارزشمنده انشاالله ک خوب باشی و بلا ازت دور باشه همیشه 😘

آره انشاالله پیگیری میکنم .ممنون از اینکه وقت گذاشتی کامل توضیح دادی بسیار ارزشمنده انشاالله ک خوب ب ...

ممنونم عزیزم 

خواهش میکنم 

ان شاءالله شما هم سریع تر خوب شی🌹

ببین من یکی دو سال کمر درد داشتم ، یه جا که مینشستم ، مثلا نیم ساعت بعد ، بیست دقیقه بعد ،کمرم درد م ...

سلام خانمی الان چطورین بهترین ایشالا ؟ دیگه کمرت نشکل نداره 

منم دقیقا مثل شماست علائمم و تا جایی می شینم مخصوصا نیمکت اداره و درمانگاه و یا پارک و امثالهم باید پاشم چون کمر درد میگیرم و خسته میشه زود و دو روز پیشم خونه دوستم کمک کردم اتاقشو بچینه کمد و میز جابجا کردیم الان دو روزه پایین کمرم درد داره میزنه به پهلوها و باسن ، بنظرت منم ممکنه مثل شما کارم به عمل بکشه

سلام خانمی الان چطورین بهترین ایشالا ؟ دیگه کمرت نشکل نداره  منم دقیقا مثل شماست علائمم و تا ج ...

و اینکه عمل دیسکت عارضه ایجاد نکرده برات ؟ چون میگن دیسک و عمل نکنین عارضه میده و عود مجدد داره