2821
2789
سلام خانمی الان چطورین بهترین ایشالا ؟ دیگه کمرت نشکل نداره  منم دقیقا مثل شماست علائمم و تا ج ...

سلام عزیزم 

بزرگترین اشتباه من زمانی بود که درد کمرم شروع شد و من بهش بی توجه بودم ، اوقدر بی توجه بودم که منو از پا انداخت ، روی پاهام نمیتونستم وایستم 

اگه همون موقع که درد کمرم شروع شد ، دکتر میرفتم ، MRI میدادم ، شاید با چند جلسه فیزیوتراپی و آب درمانی ، خوب میشدم 

من زمانی رفتم دکتر و MRI دادم که درد امونمو بریده بود 

اگر درد دارید حتما حتما پیش جراح ( مغز و اعصاب ، یا ارتوپد ، یا ستون فقرات ) برید و یه عکس از کمرتون بندازید تا مشکل و حل کنید و کار به عمل نکشه

اون زمان به منم میگفتن دیسک و عمل نکن ، عارضه داره و هزار تا حرف دیگه ، من رفتم با دکترم صحبت کردم ، گفتم بعد عمل مشکلی برام پیش نمیاد ، بچه دار شدن و .... ؟ گفت نه ، مثل ادمای معمولی میتونی زندگی کنی 

تابستون ۹۷ من عمل کردم و الان ۴ سال هست که میگذره ، یعنی راحت شدم  . فقط تا ۱_۲ ماه بعد عمل راه رفتن برام سخت بود ، زود خسته میشدم که بعد کم کم اوکی شد . از فردای عمل هم مجبور میکنن راه بری . تا راه نری خوب نمیشی

فقط تا یه سال بعد عمل از دستشویی فرنگی استفاده میکردم ، از آسانسور استفاده میکردم ، البته آدمای سالم هم باید این نکاتو رعایت کنن همیشه ولی من تا یه سال رعایت کردم

تا یه مدت نباید بار سنگین بلند کنی 

بعد عمل هم ۱۰ جلسه فیزیوتراپی رفتم و اوکی شدم

خدا رو هزار مرتبه شکر تا الان هم هیچ مشکلی نداشتم

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
سلام عزیزم  بزرگترین اشتباه من زمانی بود که درد کمرم شروع شد و من بهش بی توجه بودم ، اوقدر بی ...

خداروشکر که خوبین 😍 مرسی عزیزم که وقت گزاشتی و اینهمه تایپ کردی برام. ایشالا دیگه هیچ وقت محتاج دوا دکتر نشی و گذرت به بیمارستان نیافته 

چشم مهربانو جان از فردا میرم دنبال درمان کمرم 

روزگارتون خوش و خرم عزیزم 🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خداروشکر که خوبین 😍 مرسی عزیزم که وقت گزاشتی و اینهمه تایپ کردی برام. ایشالا دیگه هیچ وقت محت ...

ممنونم‌🌹

ان شاءالله شما هم به زودی سلامتی کامل تونو بدست بیارید 🌹🙏

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
سلام عزیزم  بزرگترین اشتباه من زمانی بود که درد کمرم شروع شد و من بهش بی توجه بودم ، اوقدر بی ...

سلام عزیزم خوشحالم که کمر دردت خوب شده.منم دیسک کمر دارم دکترا میگن شدیده باید عمل بشی.مال من مهره اس 1 ال5 هست اما هنوز  پام ضعیف نشده ولی انگشت پام کمی درد داره و پهلوی راستم طرف لگنم.اما من میخوام اقدام به بارداری کنم بعد عمل ولی میترسم.نمیدونم چیکار کنم؟  

سلام عزیزم خوشحالم که کمر دردت خوب شده.منم دیسک کمر دارم دکترا میگن شدیده باید عمل بشی.مال من مهره ا ...

سلام ممنونم 🌹

به نظر من قبل بارداری بادکتر هم زنان و هم جراح ستون و فقرات مشورت کن 

هم درد دیسک ، هم درد بارداری ، سخت میشه 

قبل بارداری با پزشکت مشورت کن