2777
2789
عنوان

برا نی نی تو راهی تون چی خریدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 175 پست
آقا نمیشه مثل قدیم تو خونه زایمان کنیم خخخ

چرا اگه پول داشته باشی میان تو خونت حتی من زایمان در آبم شنیدم توخونه انجام میدن 

خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقا نمیشه مثل قدیم تو خونه زایمان کنیم خخخ

دوست من تو خونه زایمان کرد به چیز خوردن افتاد بنده خدا. البته هنوزم میگه برگردم عقب بازم دلم میخواد تجربه ش کنم . کلا ادم خیلی ماجراجوییه.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
احسنت👏👏👏👏ربرا منم دعا کن  نی نی م سالم بیاد بغلم🙏😑

ان شاالله که سلامت بغلش میکنی❤️کائنات گوش میدن به هرچی که میگی وهمونوبرات انجام میدن پس فقط مثبت حرف بزن👌

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
دقیقامنم چهارسال منتظربودم،خداشاهده به بارداری هیچکس حسودی نکردم فقط دعاکردم به سلامت بارشوزمین بذار ...

فک نکنم کسی بخادحسودی کنه چون اونیک حسودی میکنه خودشوازخدادورمیکنه😉

خدایاممنون کادویه تولدمو دادی😍😍😍😍👪
من رو هم راهنمایی کنید اصلا نمیدونم چی باید بخرم بچه اولمه ۳ ماهه باردارم شوهرم گفته به مامانت خودم ...

از بیمارستان شروع کن عزیزم

قبل از هر چیز ساک بچه و ساک خودت باید همیشه آماده باشه.

من تو بچه اول کالسکه نخریدم و فکر کردم همه جا با ماشین میرم اصلا نیاز نیست ، ولی اشتباه میکردم ، بچه که سنگین شد مجبور شدم دوباره بخرم 

چند تا لباس برای اینکه لباس برای تعویض داشته باشه

حوله و لیف و شامپو

به نظرم ست لوازم بهداشتی نخر چون چیزای اضافی توش زیاده، پودر بچه هم میگن خیلی ضرر داره ، من اینبار نمیگیرم

پوشک مارک خوب انتخاب کن چون خیلی مهمه

شیشه و پستونک

بعد هم که لوازم اتاق که تا دلت بخواد میشه خرید دیگه ، بسته به سلیقه و بودجه خودت

صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...
خب یعنی به جای تخت چی بگیرم ؟  گهواره ؟

گهواره هم خوبه اما از ترس اینکه بچه عادت نکنه به گهواره وپدرو مادر رو اسیر نکنه توصیه نمیکنم.چون دیدم مادرایی که بچشون به گهواره عادت دارن خیلی اذیت شدن.بازم اینو خودت انتخاب کن.

خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘
😂😂😂😂 من همسایه ام مادر شوهرمه غریبه نیستن

ماشالا به دد وجراتت منکه فکر زایمان طبیعیم نکردم تو بچه اولم !عذر میخوام یه یبوست دارم تو بارداری امواتم جلو چشمم میاد چه برسه زایمان😁

از بیمارستان شروع کن عزیزم قبل از هر چیز ساک بچه و ساک خودت باید همیشه آماده باشه. من تو بچه اول ک ...

یکی از دوستامون یک کالسکه عصایی بهمون کادو داده همون کافیه ؟  یا باید بخرم ؟  آخه من شنیدم نمیشه نوزاد رو توی کالسکه عصایی گذاشت برای بعد یکسال خوبه ؟