2777
2789
عنوان

برا نی نی تو راهی تون چی خریدین؟

1124 بازدید | 175 پست

من هیچی نمی تونم بخرم  دقیقا بر عکس نی نی اولم ، الان فکر میکنم هیچی لازم نیست فعلا 

صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...

وااای خسته شدم کاش به دنیا میومد براش خیلی خرید نکردم اندازه لزومش والا با این گرونی

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه دوممه تازه رفتم تو۳ماه اصلانمیدونم چی بگیرم☹️

منم همین طور ، تو بچه اول هر چی میدیدم میگرفتم ، الان همش فکر میکنم نیاز نیست ...موندم

اینجورچیزارو نگوشایدخیلیا ارزوبه دله بچن بااین حرفت آه بکشن عزیزم بیخیال شو نمیدونم شنیدی یانه آهی ک طرف بکشه دامن گیرت میشه فرض کن کمه کمش100نفرآه بکشن

خدایاممنون کادویه تولدمو دادی😍😍😍😍👪

منم بچه دوممه  لباس اینها سفارش داده پتو لوازم بهداشتی 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
وااای خسته شدم کاش به دنیا میومد براش خیلی خرید نکردم اندازه لزومش والا با این گرونی

خوش به حالتون چقدر کم مونده تا تولد ، انشالاه به سلامت بیاد بغلت عزیزم 

آره والا گرونی هم هست ، من تو نی نی اول توان خریدم هم خیلی بیشتر بود ، خیلی ارزون بود همه چی

من نی نی تو راهی ندارم اما مینی واش و بخور سرد براش گرفتم.مینی واشو که بیشتر برا خودم گرفتم:)) چند دستم لباس که نه دخترونه ست نه پسرونه😂 استارتشو با زور اطرافیان زدم تا ببینم کی جرات میکنم برا اقدامش.