2777
2789
عنوان

برا نی نی تو راهی تون چی خریدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 175 پست
وووی راست میگی من پیاممو حذف میکنم

من خودم تازه عروسی کردم تازه اقدام کردم ولی انقدتواینترنت دیدم خانماگریه میکنن واسه یه بچه به یدونه بچه هم راضی ان خدانمیده

خدایاممنون کادویه تولدمو دادی😍😍😍😍👪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اقدامم ... یه جفت جوراب خریدم..آخه خیلی خوشگل بود

منم نی نی اول اینجوری بودم ، چند تا لوازم دخترانه خریده بودم ، اونم نی نی پسر شد ، الان هم پسره دوباره😂

صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...
اینجورچیزارو نگوشایدخیلیا ارزوبه دله بچن بااین حرفت آه بکشن عزیزم بیخیال شو نمیدونم شنیدی یانه آهی ک ...

اینایی که میگی آه میکشن میرن بیرون چشماشونومیبندن خانومای باردارونبینن؟؟؟؟تواطرافیانشون کسی باردارنمیشه که ایناآه نکشن؟؟این چه طرزفکریه دارین؟؟؟؟ان شاالله همه منتظراتاآخرتابستون چشمشون روشن بشه ودامنشون سبزکه حسرت بارداری هیچکس رونخوان بکشن🙏

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
ول کن بابا بسه میخوای چیکار

دوران بچه داری و شیردهی را خیلی دوست دارم.😂😂😂

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
منم بچه دوممه  لباس اینها سفارش داده پتو لوازم بهداشتی

منم فعلا فقط چند تیکه لباس با شیشه و پستونک و دستمال مرطوب خریدم فقط😂

منم نی نی اول اینجوری بودم ، چند تا لوازم دخترانه خریده بودم ، اونم نی نی پسر شد ، الان هم پسره دوبا ...

ایشالا سومی   

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی
اینایی که میگی آه میکشن میرن بیرون چشماشونومیبندن خانومای باردارونبینن؟؟؟؟تواطرافیانشون کسی باردارنم ...

همون.دقیقا.من پارسال ی سقط داشتم عکس نی نی میدیدم میگفتم خدا حفظش کنه و چشم بد ازش دور،همیشه هم اشکم درمیومد نه از حسادت بلکه از ذوق.خدا دوباره منو لایق دونست و بهم ی نی نی داد.فقط از خودش باید خواست

💎زبان کوردی هویت من است💎

پوشک و شیشه پستونک و ضد نفخ و کرم سوختگی و شامپو و حوله و پتو و پارچه دورپیچ و با چند دست لباس سایز یک و دو واجبه. دیگه بقیه ش لوازم راحتی خودته یا تزیینات.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
من رو هم راهنمایی کنید اصلا نمیدونم چی باید بخرم بچه اولمه ۳ ماهه باردارم شوهرم گفته به مامانت خودم ...

اگه میتونی تخت نخر براش اصلا نمیخوابه روش بزار بچه دمم که آوردی اون موقع بزرگ شدن بخر.واجب ها کالسکه کریر ساک آغوشی بسته به نیازت.بعدم لباسای تیکه ای نوزادی.چند دست توشماره ۱۲۳بعدم یکی دو دست لباس بیرون از خونه برابیمارستانش رختخواب.شیشه شیر وپستونک.سرویس ناخن گیر.یه پتو وحوله.لوسیون بعد حمام.شامپو.

خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘
من نی نی تو راهی ندارم اما مینی واش و بخور سرد براش گرفتم.مینی واشو که بیشتر برا خودم گرفتم:)) چند د ...

مینی واش و بخور مال بچه اول هست دیگه نمیخرم😐