2777
2789
عنوان

برا نی نی تو راهی تون چی خریدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 175 پست

منکه تصمیم گرفتم فقط لباس وساک حمل واسش بخرم به جاش ۱۲تکمن وام میخواد بیاد دستم واسش طلا میخرم سرمایه آیندش بشه،فقط موندم چی بخرم که تاچند وقت بتونه استفاده کنه کوچیک نشه واسش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین طور ، تو بچه اول هر چی میدیدم میگرفتم ، الان همش فکر میکنم نیاز نیست ...موندم

من سردخترم سیسمونی کم گرفتم،بعدش الان هیچی ازوسیله های دخترم نمونده به جزتخت وگهواره،ولی احتمالایه ست رختخواب وساک وپتودورپیچ وچندست لباس وسرهمی بخرم براش،بقیه وسیله هاهروقت نیازشدبراش میخریم هرچنددخترم میگه هرچی برا من نخریدی بایدبرای این بگیری😅

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
منم ۷ماهمه هنوز چیزی نخریدم چون ی بار سقط داشتم میترسم مثل اون سری نمونه خداینکرده

خدا نکنه عزیزم ، ۷ ماه که سقط نمیشه دیگه ، انشالاه به سلامت فارغ میشی

صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...

منم هوس بچه کردم البته یه دختر یه پسر دارم ولی دلم یه دختر دیگه میخواد😢😢😢😢

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

خرید برای من فعلا زوده اما دوستدارم حتما تخت وکمد پسرم رو بدم ویه کمد دیواری متحرک بخرم برا جفتشون چون خونم یک خوابه.بعدم یه دست لباس نو براش بخرم که از بیمارستان میارمش.یه آغوشی لازم دارم.یه پتوی خوب.اینا یادمه

خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘
منم هوس بچه کردم البته یه دختر یه پسر دارم ولی دلم یه دختر دیگه میخواد😢😢😢😢

ول کن بابا بسه میخوای چیکار

خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘

من رو هم راهنمایی کنید اصلا نمیدونم چی باید بخرم بچه اولمه ۳ ماهه باردارم شوهرم گفته به مامانت خودم میخوام سیسمونی بخرم بهم گفته لیستش رو آماده کن ولی من اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم 

در ضمن اصلا اهل شلوغ بازی نیستیم فقط میخوایم خلوت باشه و ضروریها  ولی با  کیفیت خوب