2777
2789
عنوان

برا نی نی تو راهی تون چی خریدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 175 پست
گهواره هم خوبه اما از ترس اینکه بچه عادت نکنه به گهواره وپدرو مادر رو اسیر نکنه توصیه نمیکنم.چون دید ...

این تخت کار کنارمادر هم عکساشو دیدم خوشم اومده شما از نزدیک دیدین ؟  خوبن ؟ 

ان شاالله که سلامت بغلش میکنی❤️کائنات گوش میدن به هرچی که میگی وهمونوبرات انجام میدن پس فقط مثب ...

مرسی گلم شمام بسلامت نی  نی نازتو بغل کنی 😍😋😘😘😘😘

💎زبان کوردی هویت من است💎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشالا به دد وجراتت منکه فکر زایمان طبیعیم نکردم تو بچه اولم !عذر میخوام یه یبوست دارم تو بارداری ام ...

من آرزوی زایمان طبیعی دارم همش دعا میکنم اولا شرایطش رو داشته باشم دوما شوهرم اجازه بده شدید مخالفه طبیعیه دلم میخواد لحظه لحظه ورود عشق به این دنیا رو ببینم 

مامانا اسم واسه نی نی هاتون انتخاب کردین؟من نینیم دختره هنوز نمیدونم چی بزارم

مال من پسره ، میخوام اسمش رو اورهان بذارم

صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...

آخه بسمارستانای خصوصی همه بالاست منم خونم پایینه ماشینم ندارم برا بارداری هم باید همش برم بیام.سخته اگه برم مطب دکتر همون بیمارستان قبول میکنن

خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘
آره بابا خارج که خیلی ها تو خونه زایمان میکنن

این تنها کسی بود که من دیدم تو خونه زایمان کرد. تو خونه اپیدورال نمیتونی بگیری کسی نمیکنه مگه اینکه یه دلیل خیلی خاصی داشته باشه یا مثل این دوست من ماجراجو باشه دلش بخواد چیزای خاصو تجربه کنه.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
مال من پسره ، میخوام اسمش رو اورهان بذارم

اسم ترکیه ای میخوای بزاری کامل فکرتو کردی.چرا ایرانی انتخاب نمیکنی

خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘
ماشالا به دد وجراتت منکه فکر زایمان طبیعیم نکردم تو بچه اولم !عذر میخوام یه یبوست دارم تو بارداری ام ...

روغن زیتون بخور عزیزم خیلی خوبه

هر روز یک یا دو قاشق به نهار ت بزن ، عاااااالیه

صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...
این تنها کسی بود که من دیدم تو خونه زایمان کرد. تو خونه اپیدورال نمیتونی بگیری کسی نمیکنه مگه اینکه ...

اتفاقا دلیل استقبالش همینه که دخالت های پزشکی به حداقل میرسه و عوارضش کمتر میشه البته برای کسایی توصیه میشه که همه چی ۱۰۰ درصد نرماله حتی ۹۹ درصد هم نه