2777
2789
عنوان

برا نی نی تو راهی تون چی خریدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 175 پست
توخدایی که تعیین بلامیکنی برای من؟؟؟؟چقدرانرژی منفی میدی؟چرابایدبلاسرم بیادچون باردارشدم به لطف خدا؟ ...

خدانیسم ولی مسلمون که هستم منظورم کلی بودخداتوام شفابده من خودم20سالمه پاییزعروسی کردم اگه فکرمیکنی خودموگفتمواشتباه به عرضت رسیده من کسایی دیگرو گفتم

خدایاممنون کادویه تولدمو دادی😍😍😍😍👪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روغن زیتون بخور عزیزم خیلی خوبه هر روز یک یا دو قاشق به نهار ت بزن ، عاااااالیه

میزنم😥😥😰کلا سیستم بدنم اینجوریه تو بارداری بدتر میشم الته تهوع شدید دارم غذا نمیخورم اونم شدت پیدا کرده

کجا کدوم شهر ؟ چه قدر میگیرن من حاضر هزینه کنم

تهران باید بری بیمارستانای خصوصی بپرسین ببینین کدوم بیمارستان انجام میدن من از هزینش مطلع نیستم.چون نمیخوام اینکارو کنم پرس وجو نکردم

خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘
اسم ترکیه ای میخوای بزاری کامل فکرتو کردی.چرا ایرانی انتخاب نمیکنی

چون ترک ام عزیزم ، دوست دارم اسمم به زبان مادری خودم باشه

صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...
این تخت کار کنارمادر هم عکساشو دیدم خوشم اومده شما از نزدیک دیدین ؟  خوبن ؟

اون خیلی خوبه عالیه

خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘
چیزای ضروری سیسمونی حداقل یا تقریبا چقدر میشه هزینش؟ به جز لوازم چوبیش

خیلی فرق دارن ، فقط تو یه شیشه شیر از نوزده تومن هست تا سیصد چهارصد تومن ، بستگی به انتخابمون داره

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی چه جوری میان توی خونه ؟  شما از کدوم شهر خبر دارین ؟

من دوست خواهرم مطلقه هست تو خونه های بالای شهر کار میکنه ازش شنیدم که برای کمک زنای باردار میره اونا یه تیم پزشکی مجهز میان خونه با یه اسختر بادی بزرگ که دوسه نفر جا بشن توش زایمان درآب انجام دادن خانوما با حضور همسرشون ولی انگار کلی هزینه کرده بودن

میزنم😥😥😰کلا سیستم بدنم اینجوریه تو بارداری بدتر میشم الته تهوع شدید دارم غذا نمیخورم اونم شدت پید ...

از اون تصفیه شده های بی رنگ و بو بخر ، خالی بخور ، مثل دارو