2777
2789
عنوان

برا نی نی تو راهی تون چی خریدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 175 پست
چیزای ضروری سیسمونی حداقل یا تقریبا چقدر میشه هزینش؟ به جز لوازم چوبیش

بالای۵تومن،البته بستگی به مارکی که میخری داره،سرویس کالسکه الان بالای ۲تومنه،لباس هم مارک خوب بگیری ۲۰۰تومن ۵تکه،دیگه خودت حساب کن من سرویس حوله پرسیدم۳۸۰،سرویس خواب پرسیدم۵۸۰،اسباب بازی هم که فوق العاده گرون شده چندتاتیکه بگیری به تومن میشه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
چون ترک ام عزیزم ، دوست دارم اسمم به زبان مادری خودم باشه

آهان اوکی.خوشنام باشه.منم عاشق اسمای ایرانی اصیلم.

خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا دلیل استقبالش همینه که دخالت های پزشکی به حداقل میرسه و عوارضش کمتر میشه البته برای کسایی توص ...

همه چی هم نرمال باشه چرا آدم باید درد بکشه بی دلیل؟ در ضمن اگه خدای نکرده اتفاقی بیفته تا برسن بیمارستان جون مادر و نوزاد در خطره. سلیقه من نیست ولی خوب همه با هم هم سلیقه نیستن. هر کسی دوست داره تولد نوزادشو یه جور تجربه کنه. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
چندتا اسم دخترونه خوشگل هم بگو واسه من

والا بسته به فکر و سلیقه خودتون داره ، خیلی چبزها میتونه تو انتخاب اسم ملاک باشه

اینکه دوست دارین به چه زبونی باشه

چه جور معنی بده ، چون بالاخره در شکل گیری شخصیت بچه تون قطعا تاثیر داره

صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...
۱۶هفته ام الان کمتر شده هفته های قبل افتضاح بودم کلا بارداری قبلیمم همین بودم ولی بعد۴ماه خوب شدم خد ...

به سلامتی خداکنه. اوه اوه خیلی سخته منم همین حالت رو دارم البته کمتر شده و هرروز دعا میکنم زودتر تموم بشه خیلی بده

همه چی هم نرمال باشه چرا آدم باید درد بکشه بی دلیل؟ در ضمن اگه خدای نکرده اتفاقی بیفته تا برسن بیمار ...

نظرتون قابله احترامه ولی به قول خودتون نظرا فرق داره دیگه من اون مدلی بیشتر دوست دارم

من دوست خواهرم مطلقه هست تو خونه های بالای شهر کار میکنه ازش شنیدم که برای کمک زنای باردار میره اونا ...

خیلی جالبه اصلا نشنیده بودم من بیشتر به خاطر کرونا میگم نریم بیمارستان 

بالای۵تومن،البته بستگی به مارکی که میخری داره،سرویس کالسکه الان بالای ۲تومنه،لباس هم مارک خوب بگیری ...

از زمان تولد پسرم تا حالا اصلا قیمت اینجور چیزها رو نپرسیده بودم ، الان که میرم بازار مثل اصحاب کهف میشم😂😂

صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...
خدانیسم ولی مسلمون که هستم منظورم کلی بودخداتوام شفابده من خودم20سالمه پاییزعروسی کردم اگه فکرمیکنی ...

کسایی که توتاپیکامیگردن تابه داشته های مردم حسادت کنن وآه بکشن که دامن طرف روبگیره خیلی پست فطرتن،شماهم اگهههههه مسلمونی طرزحرف زدنت رواصلاح کن اومدی اینجابه چندنفرکه باردارن میگی واییی هیچی نگین ۱۰۰نفرآه بکشن آهشون دامنتون رومیگیره؟😡سرنوشت منوخداتعیین میکنه نه آه یه عده آدم حسود✋دیگه ریپلای نکن دلم نمیخوادباآدمی مثل شمادهن به دهن بشم

از زمان تولد پسرم تا حالا اصلا قیمت اینجور چیزها رو نپرسیده بودم ، الان که میرم بازار مثل اصحاب کهف ...

من ماه پیش پدر شوهرم عیدی داد بهمون برای بچه هم جدا داد گفت براش جداگانه چیزی بخرین با خودم گفدم برم  آویز  تخت بخرم از این موزیکالا رفتم سرچ کردم دیدم از ۴۵۰ تومن تازه شروع میشه تا ۲ میلیون تومن برگام ریخت !!!!! خدا به دادمون برسه

به سلامتی خداکنه. اوه اوه خیلی سخته منم همین حالت رو دارم البته کمتر شده و هرروز دعا میکنم زودتر تمو ...

شما چند هفته این؟من از طعم آبم بدم میاد مونده تو دلم تواین گرما به لیوان اب بخورم !از بوی مایع دستشویی عقم میگیره و...

خیلی جالبه اصلا نشنیده بودم من بیشتر به خاطر کرونا میگم نریم بیمارستان 

آره عزیزم با پول هرکاری رو میشه انجام داد نشد نداره من که ندارم بهش فکر نمیکنم.پسرم بیمارستان دولتی زایمان کردم.البته پول داشتیم شوهرمم راضی بود ببره خصوصی ولی خرجای واجب تر داشتیم.اما الان سر دومی میخوام برم خصوصی.چون بیمه تکمیلی داریم.بازم پول نداریم.ما هم اینیم دیگه

خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘
همه چی هم نرمال باشه چرا آدم باید درد بکشه بی دلیل؟ در ضمن اگه خدای نکرده اتفاقی بیفته تا برسن بیمار ...

بی دلیل چرا؟نتیجه دردکشیدن تولده بچه شونه پس بی دلیل دردنمیکشن،ولی خب منم موافق نیستم بازایمان درخانه