چیزای ضروری سیسمونی حداقل یا تقریبا چقدر میشه هزینش؟ به جز لوازم چوبیش
بالای۵تومن،البته بستگی به مارکی که میخری داره،سرویس کالسکه الان بالای ۲تومنه،لباس هم مارک خوب بگیری ۲۰۰تومن ۵تکه،دیگه خودت حساب کن من سرویس حوله پرسیدم۳۸۰،سرویس خواب پرسیدم۵۸۰،اسباب بازی هم که فوق العاده گرون شده چندتاتیکه بگیری به تومن میشه
❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
چون ترک ام عزیزم ، دوست دارم اسمم به زبان مادری خودم باشه
آهان اوکی.خوشنام باشه.منم عاشق اسمای ایرانی اصیلم.
خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘
اتفاقا دلیل استقبالش همینه که دخالت های پزشکی به حداقل میرسه و عوارضش کمتر میشه البته برای کسایی توص ...
همه چی هم نرمال باشه چرا آدم باید درد بکشه بی دلیل؟ در ضمن اگه خدای نکرده اتفاقی بیفته تا برسن بیمارستان جون مادر و نوزاد در خطره. سلیقه من نیست ولی خوب همه با هم هم سلیقه نیستن. هر کسی دوست داره تولد نوزادشو یه جور تجربه کنه.
معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
از زمان تولد پسرم تا حالا اصلا قیمت اینجور چیزها رو نپرسیده بودم ، الان که میرم بازار مثل اصحاب کهف ...
من ماه پیش پدر شوهرم عیدی داد بهمون برای بچه هم جدا داد گفت براش جداگانه چیزی بخرین با خودم گفدم برم آویز تخت بخرم از این موزیکالا رفتم سرچ کردم دیدم از ۴۵۰ تومن تازه شروع میشه تا ۲ میلیون تومن برگام ریخت !!!!! خدا به دادمون برسه
خیلی جالبه اصلا نشنیده بودم من بیشتر به خاطر کرونا میگم نریم بیمارستان
آره عزیزم با پول هرکاری رو میشه انجام داد نشد نداره من که ندارم بهش فکر نمیکنم.پسرم بیمارستان دولتی زایمان کردم.البته پول داشتیم شوهرمم راضی بود ببره خصوصی ولی خرجای واجب تر داشتیم.اما الان سر دومی میخوام برم خصوصی.چون بیمه تکمیلی داریم.بازم پول نداریم.ما هم اینیم دیگه
خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘