چن روزه بعد غدا حالتوع میگیرم طوری گلاب به روتون میخام بیارم بالا 🤪🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️بعد زیر دلمم درد میکنه... 😥😥😥جلوگیری طبیعی بود ولی مطمعنم... 🤦♀️🤦♀️یعنی باز میشه.... من باردار شده باشم
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
چی میگی بابا بی فکر چرا حرف میزنین😭😭😭😭😭ای خدا تا شش هفته اصلا تخمک ازاد نمیکنی ک بخوای حامله شی 😫😫😫😫😫بعدم مگه خونریزی زایمانت تموم شد و دوباره پریود شدی و پاک شدی؟؟اگه نه پس حرف نزن😂
همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
تا ۴۰ روز بعد زایمان که رابطه میگن نباید باشه چه زود اقدام کردی..
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞