2777
2789
عنوان

یعنی من حاملم 😔😔😔بچم 48 روزشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 51 پست
بی بی چک😐

خیلی بیکاریما مادوتا تو همه تاپیکا هستیم 😅

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خواهرم پری نشد کلا بچش 1 سالش بود حامله شد 

تا شش هفته هیچ تخمکی ازاد نمیشههههههه اگه تو حامله بودی من اسممو عوض میکنم 😐

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
چی میگی بابا بی فکر چرا حرف میزنین😭😭😭😭😭ای خدا تا شش هفته اصلا تخمک ازاد نمیکنی ک بخوای حامله شی ...

کسی رو میشناسم ک تو چله ی بچش حامله شد همه ک مثل هم نیستن💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
چی میگی بابا بی فکر چرا حرف میزنین😭😭😭😭😭ای خدا تا شش هفته اصلا تخمک ازاد نمیکنی ک بخوای حامله شی ...

من۳۵روز بعد از زایمانم دوقلو باردار شدم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
۴۰ روز بعد زایمان که بدن فکر نکنم تخمک داشته باشه اصلا

میشه.من۳۵روز بعد از زایمان طبیعی،دوقلو باردار شدم.خیلی راحت😕

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
کسی رو میشناسم ک تو چله ی بچش حامله شد همه ک مثل هم نیستن💎

عزیزم الان حامله باشه دو هفته دیگه معلوم بشه حاملس با عقل جور درمیاد ولی این خانوم چهل روزه زایمان کرده و الانم علایم بارداری داره اصلا با عقل جور درنمیاد مثل این میمونه ک روز دهم یا بیستم زاچیش حامله شده باشه و الان نمایان بشه حرفمو متوجهدمیشی؟؟

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
تا شش هفته هیچ تخمکی ازاد نمیشههههههه اگه تو حامله بودی من اسممو عوض میکنم 😐

علم پزشکی رو بردی زیر سوال گلم🙋‍♀️

فکر نکنم باشی 

یه تست بزن خیالت راحت شه 

اخه من بعد از سقطم همینجور بودم دکتر بهم گفت کم خونی داری بخاطر همین تهوع میگیری

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
واقعا ااا طفلی بچه ی اولت 😢😢

بله گلم.هیییچ کس باورش نمیشد🤣

2790
2778
2791
2779
2792