2777
2789
عنوان

یعنی من حاملم 😔😔😔بچم 48 روزشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 51 پست
یعنی چن روزگی فوت شد 😥😥😥الهی بمیرم 

زیره یک ماه‌دور از جونت عزیزم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
گلم من پرستارم.اتفاقا میشه

احتمالش خیلییییی کمه من نگفتم نمیشه گفتم علم پزشکی حرف منو تایید میکنه چون باید تخمکی وجود داشته باشه ک اسپرم باهاش لقاح انجام بده و تخمک هم معمولا بعد از پریودی ازاد میشه اونایی ک بدون پریودی تخمک ازاد میکنن نادرن

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ک بیکاری بگوامضام خوبع؟

اره .اسم کیه شیطون 😉😉

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
اره .اسم کیه شیطون 😉😉

اسم دوستمه آرامشه😊😉

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
اسم دوستمه آرامشه😊😉

دوستیتون پایدارباش😊

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
دوستیتون پایدارباش😊

ممنون عزیزدلم لطف داری سلامت باشی😍💛

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
2790
2778
2791
2779
2792