2777
2789
عنوان

یعنی من حاملم 😔😔😔بچم 48 روزشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 51 پست
زعفران میخورم اگه بود حداقل سقط بشه 

اره کاچی درست کن تندش کن....کلا چون تازه زایمان کردی خوبه شکمت خالی بشه از عفونت و خون اصافه

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐😐😕😕😕😕😐😐چطور ممکنه

شد دیگه. زایمان اولم طبیعی بود.‌زود پاک شدم.

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
عزیزم الان حامله باشه دو هفته دیگه معلوم بشه حاملس با عقل جور درمیاد ولی این خانوم چهل روزه زایمان ک ...

47روزه زایمان کرده شاید یک ماه بعد زایمانش حامله شده الان هم17روز گذشته وعلائم داره💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
بعد غذا حالتوع میگرفتی؟ 

بله هم حالت تهوع هم سرگیجه شدید داشتم 

بو غذا هم بهم میخورد هق میزدم 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
علم پزشکی رو بردی زیر سوال گلم🙋‍♀️

اتفاقا من با علم پزشکی گفتم گلم چون یبار باید پریود بشه و پاک بشه بعد تخمک ازاد بشه وگرنه اینایی ک پریود نمیشن و تخمک دارن یا شمایی ک قبل شش هفته باردار شدی هلم پزشکیو بردین زیر سوال چون علم میگه اول باید پریود بشی تا بعد تخمک ازاد بشه 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
چی میگی؟ بگو خدا من چکار کنم حالا 😥😥😥بعدش چکار کردی... شیر خشک دادی سزارین یا طبیعی؟ سزارین به بخ ...

اولی طبیعی  بود. دومی ها دوقلو. دومی ها که شیر خشکی شدن و سزارین . اولی فوت شد،مشکل داشت،نمیخواستم بگم ناراحتت نکنم.

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
من۳۵روز بعد از زایمانم دوقلو باردار شدم

یعنی دوقلوهات با اون بچه ات ده ماه اختلاف سنی دارن؟ الان چن سالشونه؟ 💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

[QUOTE=148477699]جلوگیری حتما طبیعی بوده؟ بعد خیالتون جم بود که چیزی نریخته بعد باردار شدی؟ ببخشید راحت حرف میزنم 😥 ...[/QUOT] طبیعی.فکرشم نمیکردم 😶

اتفاقا من با علم پزشکی گفتم گلم چون یبار باید پریود بشه و پاک بشه بعد تخمک ازاد بشه وگرنه اینایی ک پ ...

گلم من پرستارم.اتفاقا میشه

خیلی بیکاریما مادوتا تو همه تاپیکا هستیم 😅

حالا ک بیکاری بگوامضام خوبع؟

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
2790
2778
2791
2779
2792