2777
2789
عنوان

خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏😭😭😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 39 پست
وای آجی شرمندم میکنی الهیییییییییییی تن خودت وخانوادت سلامت بزرگترین لطف میخونی بهم خدا خودش جواب خ ...

فدای تو بشم عزیزم باید بیشتر از همه امیدت به خدا باشه و روحیتو حفظ کنی

انشالله به حق امام حسین حالت خوبه خوب میشه

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
خدایا هزاران بار شکر  🤲😍😍😍😍 خداجون ی نگاهی هم ب ما بکن

نگاه میکنه مطمئن باش از ته ته دلت امیدت بهش باشه

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرررسی که خبرشو دادی 

خیلی خوشحال شدم ، باور کن بغض کردم 

انشالله برای همیشه حسراتات تموم شه 

منم تو زندگیم تا دلت بخواد حسرت خوردم ، برا همین تا کسی میگه حسرت میخورم خییلی ناراحتش میشم 

انشالله دیگه غصه هات برای همیشه تموم شه 

سر زایمانت یا قبل اون اگر منو یادت بود دعا کن خیلی نیازمندم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

همسرت خوبه از همه لحاظ ؟؟

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

خدارو هزار مرتبه شکر

ایشالا دختر گلت صحیح و سالم بیاد بغلت.برای منم دعاکن بچه دارشم.تازه سقط کردم جگرم اتیش گرفته 

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
مرررسی که خبرشو دادی  خیلی خوشحال شدم ، باور کن بغض کردم  انشالله برای همیشه حسراتات تمو ...

خداروشکر همسرمم خوبه نمیگم فرشتست ولی درکل خوبه

انشالله تمام مشکلاتت حل میشه هیچموقع هم از طریق اولاد و عزیزترین کست امتحان نمیشی

فدای تو بشم عزیزم باید بیشتر از همه امیدت به خدا باشه و روحیتو حفظ کنی انشالله به حق امام حسین حالت ...

ایشاالله

الهیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی آمین رب العالمین

آجی سرنماز ازتههههههه دلت واسم دعا کن بگو خدا دسشو بگیر بی پناهش نکن😘😘😘😘😘😘

فدات بشم

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
خدارو هزار مرتبه شکر ایشالا دختر گلت صحیح و سالم بیاد بغلت.برای منم دعاکن بچه دارشم.تازه سقط کردم ج ...

قربون دل شکستت برم انشالله تا سال دیگه عید قربان یه بچه ی صحیح و سالم بغلت میکنی

انشالله دیگه هیچ وقت با بچت مورد امتحان واقع نمیشی

ایشاالله الهیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی آمین رب العالمین آجی سرنماز ازتهههه ...

حتماعزیز دلم...

اسمتم هم نام دختر بهشتی منه همیشه یادم میمونی

حتماعزیز دلم... اسمتم هم نام دختر بهشتی منه همیشه یادم میمونی

اسم اصلیم اسماس آجی😘قربونت برم😘

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
انشالله خدا ی نینی سالم و هر جنسیتی ک دوست داری بهت بده ب حق فاطمه زهرا 

ممنونم ان شالله که بهم بچه ی سالم بده عاشق بچه هام....

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
قربون دل شکستت برم انشالله تا سال دیگه عید قربان یه بچه ی صحیح و سالم بغلت میکنی انشالله دیگه هیچ و ...

ان شاالله...

اسم اصلیم اسماس آجی😘قربونت برم😘

باشه اسما جان همیشه دعات میکنم 

به دوروبریام هم میسپارم دعات کنن

باشه اسما جان همیشه دعات میکنم  به دوروبریام هم میسپارم دعات کنن

دست درد نکنه الهیییییییییی هرچی از خدای بخوای بهت بده شرمندم کردی تاعمر دارم لطفت یادم نمیره🤲

دنیا جان بهترین خبر اینروزای من بود الهی شکر الهی شکر  خدا دختر نازت بهت ببخشه 😍😍😍😍😍 هر ساعت چک میکردم اگه نگم بیشتر تو ولی کمتر توام نبود انقدر نگران بودم برا دلت خدا رو شکر ❤

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......