2777
2789

خانوما من همونیم که داستان زندگیمو گذاشته بودم

خداروشکر امروز جواب آزمایشم‌‌ اومد بچم سالمه

خدا این لحظات قشنگو و خبرای خوبو نصیب همه بکنه

این تاپیک منه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4674448/داستان-زندگی-من?page=1

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شکر ایشالا سالم بیاد بغلت واسه ما منتظرم دعا کن

انشالله خانومی تا سال دیگه عید قربان بچت تو بغلت باشه

انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
خدارو شکرت عزیزم بادل پاکت برای منو پسرم هم دعا کن🙏🙏🌹🌹

انشاالله هر مشکلی دارین حل بشه و از طریق اولاد امتحان نشین

دعام کن دلم خونه شفا پیدا کنم درد دارم پدر ومادرم واسه خاطر من چشاشون قرمزه این چند وقته😞😞😞تو این روز عزیز دعام کن معجزه میخوام

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
دعام کن دلم خونه شفا پیدا کنم درد دارم پدر ومادرم واسه خاطر من چشاشون قرمزه این چند وقته😞😞😞تو این ...

انشالله حالت خوب میشه عزیز دلم برات نماز حاجت میخونم 

انشالله پدرمادرت بیشتر ازاین با اولادشون مورد امتحان واقع نشن

فدات بشم روحیتو حفظ کن 

اتفاقا دیروز اتفاقی تاپیک هاتو میخوندم خیلی برات دعا کردم

انشالله حالت خوب میشه عزیز دلم برات نماز حاجت میخونم  انشالله پدرمادرت بیشتر ازاین با اولادشون ...

وای آجی شرمندم میکنی الهیییییییییییی تن خودت وخانوادت سلامت

بزرگترین لطف میخونی بهم خدا خودش جواب خوبیاتو به بتهرین شکل بده

من واقعا حالم بده خییییلی لطف کردی بهم😘😘😘😘😘😘🤲🤲🤲🤲🤲

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت