2777
2789
عنوان

خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏😭😭😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 39 پست

سلام الهام جون خوبی عزیزم هرچقدر خاستم تگت کنم تگ نمیشدی  نی نی خوبه   خداروشکر سلامته    دختره یا پسر

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
دنیا جان بهترین خبر اینروزای من بود الهی شکر الهی شکر  خدا دختر نازت بهت ببخشه 😍😍😍😍😍 هر سا ...

فدات بشم ممنونم عزیز دلم مرسی که به یادم بودی

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام الهام جون خوبی عزیزم هرچقدر خاستم تگت کنم تگ نمیشدی  نی نی خوبه   خداروش ...

سلام عزیز دلم نمیدونم چرا واقعا تگ نمیشم

آره خداروشکر خوبه نی نی که تو سونوگرافی گفتن دختره ولی تو آزمایش فعلا جنسیتشو نگفتن قراره شنبه بریم جوابو بگیریم

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
انشاالله هر مشکلی دارین حل بشه و از طریق اولاد امتحان نشین

وای خدایا شکرتتتتت هووووورا...بخدا نمیدونی چقد تو فکرت بودم هر روز میومدم تاپیک هاتو نگاه میکردم ببینم خبری شده یا نه...دیدی گفتم توکلت به خدا باشه....خیلی خوشحالم کردی ایشالا به سلامتی به دنیا بیاد.

وای خدایا شکرتتتتت هووووورا...بخدا نمیدونی چقد تو فکرت بودم هر روز میومدم تاپیک هاتو نگاه میکردم ببی ...

خیلی ممنون عزیزم مرسی که بفکرم بودی انشالله توهم همیشه خبرای خوب بشنوی

سلام عزیز دلم نمیدونم چرا واقعا تگ نمیشم آره خداروشکر خوبه نی نی که تو سونوگرافی گفتن دختره ولی تو ...

خداروشکر فداش بشم😘😘😘 وقتی سنو گفت حتما گل دختره  انشالله که بسلامتی بیاد بغلت 🤗🤗🤗🤗🤗

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خداروشکر فداش بشم😘😘😘 وقتی سنو گفت حتما گل دختره  انشالله که بسلامتی بیاد بغلت 🤗🤗🤗🤗🤗

ممنون قربونت برم 

دعام کن فقط

ممنون قربونت برم  دعام کن فقط

حتما عزیزم همیشه تو دعاهامی  موقع زایمانم یادت کردم 😘😘😘😘

حتما عزیزم همیشه تو دعاهامی  موقع زایمانم یادت کردم 😘😘😘😘

مرسی عزیزم واقعا ممنونم