خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
انشالله خانومی تا سال دیگه عید قربان بچت تو بغلت باشه
انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
خدارو شکرت عزیزم بادل پاکت برای منو پسرم هم دعا کن🙏🙏🌹🌹
انشاالله هر مشکلی دارین حل بشه و از طریق اولاد امتحان نشین
دعام کن دلم خونه شفا پیدا کنم درد دارم پدر ومادرم واسه خاطر من چشاشون قرمزه این چند وقته😞😞😞تو این روز عزیز دعام کن معجزه میخوام
خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
بزرگترین لطف میخونی بهم خدا خودش جواب خوبیاتو به بتهرین شکل بده
من واقعا حالم بده خییییلی لطف کردی بهم😘😘😘😘😘😘🤲🤲🤲🤲🤲
خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت