2777
2789

با اجازه استارتر ....

بچه بیاین اینجا برای هم دعا کنیم 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4780109&slug=دوستانی-که-بیدارن-دعا&postId=148150030

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

ان شاءالله خدا هرچی صلاحته برات رقم بزنه و ان شاءالله صلاحت همونی باشه که دوست داری. روز عرفه همه رو دعا کنید مخصوصا برای خلاصی از شراین مرض کرونا و البته ظهور حجت

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!
انشاالله خدامشکلات همه رو حل کنه

انشاالله

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!

امروز عرفه است؟ 

عزیزم دعا میکنم از این عذاب روحی خارج بشی و دلت ب آرامش بشینه و رنگ لبخند لباتو پررنگ کنه مشکلت رو فقط خود خدا میدونه ب صلاحت چجوریه برات یک دنیا آرامش و آسایش آرزو میکنم 

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 

منو یادتون نره دعا کنین من از همه گرفتارترم تو سایت 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز