2777
2789
عنوان

دلم شکست :(

99 بازدید | 8 پست

امشب یاد بچگیم افتادم . کوچیک بودم ۹ سالم بود اون موقع بابام سیگار میکشید ولی خداروشکر الان ترک کرده بعد مامانم رفته بود خونه همسایمون بابام خونه نبود دوستم اومده بود تو حیاط باهم بازی کنیم‌ بعد پاکت سیگار بابام وسط خونه بود 😔 دوستم همش اصرار میکرد بیاد خونه ن روم میشد بگم ن ، ن روم میشد بگم راهش بدم ب خاطر پاکت سیگار گفتم نمیشه خونه بهم ریختست گفت اشکال نداره هر بهونه ای اوردم قبول نکرد و اومد تو همین ک چشمش ب پاکت سیگار افتاد گفت بابات سیگاریه هیچ وقت یادم نمیره چقد خجالت کشیدم واقعا دلم شکست ☹:(

دوستای گلم دخترم از عکس پروفایلم قضاوت نکنید من و یه دنیا عشق ب کره و ادماش  KANG TAE YOON ♡ YOON GYUN SANG ♥عاشق چشمای بادومیشون عشق فقط زل زدن ب دیوار 😶😂ی وقتایی شاد و وقتاییم غمگین 

منم😐ولی الان افتخار میکنن همه که سیگارین

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

سیگاره کوکائین نیست که

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه خیلی ناراحت شدم دوستم اونجوری گفت 

دوستای گلم دخترم از عکس پروفایلم قضاوت نکنید من و یه دنیا عشق ب کره و ادماش  KANG TAE YOON ♡ YOON GYUN SANG ♥عاشق چشمای بادومیشون عشق فقط زل زدن ب دیوار 😶😂ی وقتایی شاد و وقتاییم غمگین