2777
2789
عنوان

از صبح تو دلم دارن رخت میشورن 😭

507 بازدید | 56 پست

امروز یه حس ششمی بدون اینکع اسم شوهرم بگم، همه مشخصاتش گفت و اینکع گفت دل شوهرت جایی دیگس و همش داره تو رو با اون مقایسه میکنه و سر قرار میرن حتی این هفته دارم پرپر میشم بخدا بچه هم از صبح بیشتر نق میزنه 😢😢😢 بهم ریختم. 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

مدتیه مشکوک شدم یه همسرم تاپیک های قبلی گفتم واینکه بی خیال شدم و گفتم بخاطر زایمان حساس شدم ولی تو طول هفت سال زندگیمون اینجور نیوده و انگار یه آدم دیگه شده .ازم تعریف نمیکنه ابراز علاقه نمیکنه تو صورتم نگاه نمیکنه یا مثلا با گوشیش یک ساعت میره تو باغچه میگه رفتم گلا آب دادم یا دنبال بهونس جدا بخوابه همش سرش تو گوشیه و اصلا دست من نمیده خیلی کم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

خیلی حالم بده خودم هم شدید مشکوک بودم. محل کارش یه ساعته امکان تعقیبش ندارم و اینکع زرنگه زود متوجه میشه کسی دنبالشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی بود اون حس ششمی ؟

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
خب گوشیشوچک کن 

عزیزم نصف بیشتر روز سرکاره چیزی ندیدم همش پاک میکنه 

گوشیشو چک کن

چیزی ندیدم همش پاک میکنه 

من تاپیکاتو دنبال میکنم .به نظرم یه حرکت جدی باید کنی.همه ی بار زندگی و بچه داری و تحمل مادرشوهر رو دوش توئه تازه ایرادم میگیره.خودتو دوست داشته باش اول از همه.به شوهرت مسئولیت بده راجب بچه.باهاش منطقی بشین صحبت کن.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
بیشتر توضیح بده عزیزم

چی‌یکم  حالم خیلی بده😢😢😢

اینکه به حس ششمی گفته من این چرندیاتوقبول ندارم به خاطرشم زندگیموبهم نمیزنم.

اما اینکه رفتارش تغییر کرده ومشکوک شدی بهش وباتوجه به کارایی که گفتی میکنه اره شک برانگیزه وباید زیرنظربگیریش. واینکه ببین توجه خودت بهش بخاطربچه کم ترشده یانه؟؟ 

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!